- 17 Mart 2023
- 48
- 7
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım Allah hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkeze ben de ilk defa yaptim degerlendirdim cok koyu degil di ama ertesi gun siliklesti gitti bu ayi degerlendirdiniz mi ? Olacaği varsa Allah nasip eder kucağimiz boş kalmasınEvet öyle demişti buradan bir hanımefendi ben anlayamadım pek açıkçası o yüzden de o günü geçmiştim iki koyu çizgi bekledim derken siliklesti ve ikinci çizgi de kayboldu bu ay başka test denedim bir gün erken olmuştum adetimi bu ay da çift çizgi biraz koyu olarak sadece 9 Mayıs'ta var geçen ay 10 Nisandí ya bende koyu çizgi olmuyor yada aldığım testlerden bilemedim ki nasip bebek istiyoruz artık hayırlı bir vakitte gelsin hepimze
Ayy hadi inşallah guzel haberler alirsiniz sonunda. Haberdar edinMerhabalar ümidimi kesmiştim geçen ay hiç koyu neredeyse göremedim bu ay da aynı şekilde üzülürken bugün yaptığım testte koyulastigini farkettim sanırım yumurta oluyor sabırla devam edeceğim bakalım kopkoyu kırmızıyı bulacak mıyım:)
Devam et kuzum bende adet bitiminden 2. Gün yumurtlamışım aslında yumurtlama değilmiş ama kadın gebelik getirebilir dedi acemiyim bende bu konulardaMerhabalar ümidimi kesmiştim geçen ay hiç koyu neredeyse göremedim bu ay da aynı şekilde üzülürken bugün yaptığım testte koyulastigini farkettim sanırım yumurta oluyor sabırla devam edeceğim bakalım kopkoyu kırmızıyı bulacak mıyım:)
Değerlendirme yaptım ama çok umutlanmak istemiyorum bir kaç kere denedik olmadı çok üzüldüm ama üzülmek için erken biliyorum nasıl desem ilk denemede neden olmadı sorun mu var yoksa olmayacak mı düşünceleri yoruyor şimdi yaptık bakalım bir Yola çıktık Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla tez zamandaAyy hadi inşallah guzel haberler alirsiniz sonunda. Haberdar edin
İnşaallah sizde haber edin dualarım sizinle :)Ayy hadi inşallah guzel haberler alirsiniz sonunda. Haberdar edin
Ay hayırlısı inşaallah gönlünüzce olur bu yumurtlama takibi çok kolay görülse de stresliymis hayırlı haberlerinizi alırız inşaallahDevam et kuzum bende adet bitiminden 2. Gün yumurtlamışım aslında yumurtlama değilmiş ama kadın gebelik getirebilir dedi acemiyim bende bu konularda
Yumurtlamadım diye daha da stres oldumAy hayırlısı inşaallah gönlünüzce olur bu yumurtlama takibi çok kolay görülse de stresliymis hayırlı haberlerinizi alırız inşaallah
Amin inşallah canim haber veririm hayirlisi artikİnşaallah sizde haber edin dualarım sizinle :)
Evet umutlarin sonmesi cok kotu bisey oluruna birakmak iso insan ama bi an önce haftalar gecsin de test yapayim diyorsun stres yaptitiyor insana bu durum da Her belirtiyi acaba hamilemiyim diyorumDeğerlendirme yaptım ama çok umutlanmak istemiyorum bir kaç kere denedik olmadı çok üzüldüm ama üzülmek için erken biliyorum nasıl desem ilk denemede neden olmadı sorun mu var yoksa olmayacak mı düşünceleri yoruyor şimdi yaptık bakalım bir Yola çıktık Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda
Bazen iki ayda bir yumurtlama da görülebilirmis umudumuzu kaybetmeden devamYumurtlamadım diye daha da stres oldum
Evet o kadar haklısınız ki kaç tane test yaptık tahmin bile edemezsiniz ufacık belirtide hemen bir hevesle diyorum gerçekten gebelik olsa sanırım test Felan yapmayacağım bu gidişle yorucuEvet umutlarin sonmesi cok kotu bisey oluruna birakmak iso insan ama bi an önce haftalar gecsin de test yapayim diyorsun stres yaptitiyor insana bu durum da Her belirtiyi acaba hamilemiyim diyorum
Aynen öyle valla hayirlisi olsun hakkımızdaEvet o kadar haklısınız ki kaç tane test yaptık tahmin bile edemezsiniz ufacık belirtide hemen bir hevesle diyorum gerçekten gebelik olsa sanırım test Felan yapmayacağım bu gidişle yorucu
Kız yumurtladımBazen iki ayda bir yumurtlama da görülebilirmis umudumuzu kaybetmeden devam
Ben dee inanır mısın sanırım evet ya yunurtladim şimdi resmini yükleyeyim müsait olursanız yorum yapar mısınız gerçekten yumurtlama olmuş muKız yumurtladım
Sizce bende durum neee ilk defa bu kadar koyu gördümKız yumurtladım
Evet balım yumurtlama bu yarında yap ya daha koyu olur ya da çatlar benimde aynıSizce bende durum neee ilk defa bu kadar koyu gördüm
Ay hadi hayırlısı heyecanlandımEvet balım yumurtlama bu yarında yap ya daha koyu olur ya da çatlar benimde aynı
Kasıklarım çok ağrıyor benimde senin varmı yumurtlama belirtinAy hadi hayırlısı heyecanlandım