Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tesekkur ederim dayanamdim ilk hemen attım bir kaç kez daha yapicam tekrar paylaşıcam sizlere :)Bence var :), geçmiş olsun. Allah tez zamanda sağlıklı hayırlu uzun ömülürlü evlat nasip etsin size
Çok tesekkur ederim dayanamdim ilk hemen attım bir kaç kez daha yapicam tekrar paylaşıcam sizlere :)Merhaba canım yumurtlama başlamış gibi görünüyor günlerini değerlendir birde hergün test yaparak kontrolü sağla
Benimde böyle oldu cevabını bilmiyorumÜsttekileri dün alttakileri bugun yaptim bugun yaptiklarim silik cikti sizce yumurtlama bitti mi anlamına geliyor.? Anlayamadim
Çatlama olmuş gibi duruyor mutlaka bugunu de değerlendirinÜsttekileri dün alttakileri bugun yaptim bugun yaptiklarim silik cikti sizce yumurtlama bitti mi anlamına geliyor.? Anlayamadim
Tesekkur ederim inşallah olmustur bugunude değerlendireyimÇatlama olmuş gibi duruyor mutlaka bugunu de değerlendirin
İnşallah çatlamistir cok duzensiz adetlerim teşekkur ederimYumurta çatlamış canım bugün
Yumurta çatlamış canım bugün
Alttaki yazilara bak yumurta çatlamis sanirim dileyen herkeze nasip etsin AllahBenimde böyle oldu cevabını bilmiyorum
rica ederim tatlım 2 gün daha değerlendirinİnşallah çatlamistir cok duzensiz adetlerim teşekkur ederim
Dün değerlendirdim bugun tekrar edelim mi yarina mi birakayim sprem kalitesi duşuyor vs diyorlaryarica ederim tatlım 2 gün daha değerlendirin
Mümkün oldukça değerlendir canım böyle günlerde gün aşırı ilişki en doğrusu benceDün değerlendirdim bugun tekrar edelim mi yarina mi birakayim sprem kalitesi duşuyor vs diyorlarya
Çok tesekkur ederim umarim olur iyi haberler ile gelirimMümkün oldukça değerlendir canım böyle günlerde gün aşırı ilişki en doğrusu bence
Umarım canım bekledin adet tarihin ne zamanÇok tesekkur ederim umarim olur iyi haberler ile gelirim
19 unda ama bende surekli ya 1 ay atıyor hic olmuyorum yada 5 gun 6 gun aksıyor gećen ay 46 gun sonra oldum meselaUmarım canım bekledin adet tarihin ne zaman
Anladım canım o zaman sen ay sonuna kadar bekliceksin test için19 unda ama bende surekli ya 1 ay atıyor hic olmuyorum yada 5 gun 6 gun aksıyor gećen ay 46 gun sonra oldum mesela
Evet aslinda ben 4 yil once kendiligimden hamile kaldim ancak sonra kanser oldugumu ogrendim ağir bir ameliyata gireceğim için aldirmak zorunda kaldim doktorum 2 yil nüks acisindan çocuk onermiyorum dedi simdi iyi gidiyorum ki kanser oldugumu bilmedigim zamanlar 3 4 ayda bir adet goruyordum pelvisteydi tümor ameliyattan sonra daha da duzene girdi adet olma seklim yine aksiyor gunler ama en fazla 1 ay gecikiyor ay sonunu bekleyeyim evet insallah olurAnladım canım o zaman sen ay sonuna kadar bekliceksin test için