Ovulasyon testimi yorumlar mısınız?

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
886
635
Selam kızlar ovulasyon testim 10 aralıkta bu şekildeydi sonra elimdeki test bitti ve alıp devam edemedim sizce bu pik mi demekti? Biz 8 i ve 10 11 i değerlendirdik hatta regl bittikten itibaren iki günde bir düzenli ilişki oldu. Sizce ihtimal var mı?

Not: testin markası laboquick ve sabah idrarı ile yapmıştım

Eklentiler

• IMG_0087.jpeg
    IMG_0087.jpeg
    187,2 KB · Görüntüleme: 19
Selam kızlar ovulasyon testim 10 aralıkta bu şekildeydi sonra elimdeki test bitti ve alıp devam edemedim sizce bu pik mi demekti? Biz 8 i ve 10 11 i değerlendirdik hatta regl bittikten itibaren iki günde bir düzenli ilişki oldu. Sizce ihtimal var mı?

Maalesef pik gibi durmuyor pik olması için aynı koyulukta veya daha koyu çıkması gerekirdi ama muhtemelen pik gününüze yakın bir kaç güne pik görürdünüz gibi duruyor degerlendirdiyseniz sonraki günleri de ihtimal var tabiki ☺️

Maalesef pik gibi durmuyor pik olması için aynı koyulukta veya daha koyu çıkması gerekirdi ama muhtemelen pik gününüze yakın bir kaç güne pik görürdünüz gibi duruyor degerlendirdiyseniz sonraki günleri de ihtimal var tabiki ☺️
Teşekkür ederim canım eczanelerde bu marka bulamadım netten söylesem geç olacaktı en azından sonraki günleri de iki günde bir değerlendirdik kaçırmış olmayız dimi?

kacirmamissinizdir içinizi ferah tutun gönlünüzce olsun inşallah ☺️
Arkadaşlar bu pik mi yardımcı olur musunuz bugün yaptım kasık ağrısı meme ucu acı ve ağrısı vs. Var dün ilişki oldu 2 günde 1 mi yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_4515.jpeg
    IMG_4515.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_4514.jpeg
    IMG_4514.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 0
Arkadaşlar bu pik mi yardımcı olur musunuz bugün yaptım kasık ağrısı meme ucu acı ve ağrısı vs. Var dün ilişki oldu 2 günde 1 mi yapmalıyım
Evet baya koyu iki günde bir ideal oluyor sperm kalitesi açısından hergün ilişki doktorlarda önermiyor canım

Pik değil bir gün daha bekle

X