Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi planli iliskimi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Feyza1105

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
113
42
98
Istanbul
Doktorum bana 2 gunde bir planli bi sekilde iliski yasayin dedi. Ovu. Testlerini sordugumda bosuna para verme 2gunde bir iliski en sagliklisi dedi fikriniz nedir kizlar

Doktorum bana 2 gunde bir planli bi sekilde iliski yasayin dedi. Ovu. Testlerini sordugumda bosuna para verme 2gunde bir iliski en sagliklisi dedi fikriniz nedir kizlar
2 günde bir ilişki olma imkanları olmayanlar için çok iyi ama diğer türlü dana mantıklı gün aşırı ilişki. Bu şekilde yumurtlama kaçırılmaz zaten

Yapabiliyorsaniz tabi iyi ama daimi gun asiri iliski hem erkegi hem bayanı zorlamaz mi Bilemedim.
Ovulasyon testi kolaylık oluyor. Yumurtlama gününü bilip ona göre davranıyorsun

Yapabiliyorsaniz tabi iyi ama daimi gun asiri iliski hem erkegi hem bayanı zorlamaz mi Bilemedim.
Ovulasyon testi kolaylık oluyor. Yumurtlama gününü bilip ona göre davranıyorsun
Kararsiz kaldim ilerleyen zamanlarda denerim belki

İnternette gayet uygun testler var test al garanti olsun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…