Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde bir ilişki olma imkanları olmayanlar için çok iyi ama diğer türlü dana mantıklı gün aşırı ilişki. Bu şekilde yumurtlama kaçırılmaz zatenDoktorum bana 2 gunde bir planli bi sekilde iliski yasayin dedi. Ovu. Testlerini sordugumda bosuna para verme 2gunde bir iliski en sagliklisi dedi fikriniz nedir kizlar
Cok hamile kalan var bide o kadar para dokup kalamamak ustune daha stres olmak var dogruDoğru demiş. O testler gereksiz strese sokuyor. Ödev gibi.
Doğru demiş. O testler gereksiz strese sokuyor. Ödev gibi.
Dpgru soyluyosun canim2 günde bir ilişki olma imkanları olmayanlar için çok iyi ama diğer türlü dana mantıklı gün aşırı ilişki. Bu şekilde yumurtlama kaçırılmaz zaten
Yapabiliyorsaniz tabi iyi ama daimi gun asiri iliski hem erkegi hem bayanı zorlamaz miDoktorum bana 2 gunde bir planli bi sekilde iliski yasayin dedi. Ovu. Testlerini sordugumda bosuna para verme 2gunde bir iliski en sagliklisi dedi fikriniz nedir kizlar
Valla o da para mı diyorum şu an. Benim tüp tutmadı.Cok hamile kalan var bide o kadar para dokup kalamamak ustune daha stres olmak var dogru
Kararsiz kaldim ilerleyen zamanlarda denerim belkiYapabiliyorsaniz tabi iyi ama daimi gun asiri iliski hem erkegi hem bayanı zorlamaz miBilemedim.
Ovulasyon testi kolaylık oluyor. Yumurtlama gününü bilip ona göre davranıyorsun
Rabbim en kisa zamanda evladina kavustursun insValla o da para mı diyorum şu an. Benim tüp tutmadı.![]()
İnternette gayet uygun testler var test al garanti olsun derimDoktorum bana 2 gunde bir planli bi sekilde iliski yasayin dedi. Ovu. Testlerini sordugumda bosuna para verme 2gunde bir iliski en sagliklisi dedi fikriniz nedir kizlar
Isim verebilirmisinİnternette gayet uygun testler var test al garanti olsun derim![]()
gitti gidiyordan almıştım ben 4 gebelik testi 20 ovülasyon testi laboquick markasıIsim verebilirmisin
33 liraydı ben eylülde aldım en son şuan ne fiyatı tam bilmiyorum aynıdır belkiGi gitti gidiyordan almıştım ben 4 gebelik testi 20 ovülasyon testi laboquick markası
Memnun kaldinmi canimGi gitti gidiyordan almıştım ben 4 gebelik testi 20 ovülasyon testi laboquick markası
Ben memnun kaldım hiç bozumta çıkmadıMemnun kaldinmi canim