- Konu Sahibi Anaymbenana
Ağrı kesici felan kullandıysan catlamamış olabilir, bana doktorum söylemişti yumurtlama dönemi ağrı kesici yutma diyeYumurtam çatlamıyor mu o zaman benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrı kesici felan kullandıysan catlamamış olabilir, bana doktorum söylemişti yumurtlama dönemi ağrı kesici yutma diyeYumurtam çatlamıyor mu o zaman benim
Evet. 4 gün önce çok grip oldum. Evde kendime serum taktım. İçinde ağrı kesici de vardı.Ağrı kesici felan kullandıysan catlamamış olabilir, bana doktorum söylemişti yumurtlama dönemi ağrı kesici yutma diye
Ondan olmuş olabilir eğer catlamadıysa, hayırlısı bende beklemedeyimEvet. 4 gün önce çok grip oldum. Evde kendime serum taktım. İçinde ağrı kesici de vardı.
İnşallah hayırlı haberler alırız her birimizOndan olmuş olabilir eğer catlamadıysa, hayırlısı bende beklemedeyim
Ovulasyonda çift çizgi çıkması gebelik diye biliyorum test yaptınız mı sizİnşallah hayırlı haberler alırız her birimiz
16 sında regl oldum 22 sinde bitti. 28 inden itibaren Ovülasyon takibine başladım. 22 sinden itibaren gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Hamile olma şansım olabilir mi? Aklım karıştıOvulasyonda çift çizgi çıkması gebelik diye biliyorum test yaptınız mı siz
Bende öyle yapıyorum şimdiDediğim gibi umudunu kaybetme sakın sabırla testlere devam et ama yumurtlama yok deyip ilişkiye girmemezlik yapma yine 2 günde 1 şeklinde devam et bencce
Merhaba bırakmayın testi, benim 30.gün yumurtlama oldu adet olmayı beklerken, devam edin testeMaalesef hala testim silik çizgi bende artık ovulasyon testi isini bıraktım..
Maalesef ben çatlama görmeyince bıraktım çünkü bu ay klomen kullandım doktorumun iki üç güne çatlar dediği yumurta çatlamak bilmediMerhaba bırakmayın testi, benim 30.gün yumurtlama oldu adet olmayı beklerken, devam edin teste
Evet var canımBirde biz sadece dün değerlendirebildik sizce hamile kalma şansım var mı?
offfffff Allahım bize yardım et :) ben pik görüyorym da çatlıyo mudur acaba pik gidince kesin çatlamış mı demek ki buMaalesef ben çatlama görmeyince bıraktım çünkü bu ay klomen kullandım doktorumun iki üç güne çatlar dediği yumurta çatlamak bilmedi
Pik gidince çatlamış demek ama ben çatlama göremedim testi bıraktımofffffff Allahım bize yardım et :) ben pik görüyorym da çatlıyo mudur acaba pik gidince kesin çatlamış mı demek ki bu
Ben de hiç beklemiyodum görmeyi haahshshs , adetten sonra yine başla :))Pik gidince çatlamış demek ama ben çatlama göremedim testi bıraktım
Adet olursam aşılama olacak büyük ihtimalle de olurum zaten bu ay ağır bı grip atlatıyorum o yüzden çok fazla çocuk için çalışmadıkBen de hiç beklemiyodum görmeyi haahshshs , adetten sonra yine başla :))
Hayırlısı olsun inşallah hemencik olurAdet olursam aşılama olacak büyük ihtimalle de olurum zaten bu ay ağır bı grip atlatıyorum o yüzden çok fazla çocuk için çalışmadık
Merhaba benim testimi de yorumlar mısınız 2 gün önce t çizgisi çok siliktiBelli olmaz umudunu kaybetme canım doktor öyle dediyse doğrudur bilemedim ama yumurta 22mm de çatlar diye duymuştum 17 mm baya az gibi geldi ama hakkında hayırlısı olsun inşallah nasip ollur en hayırlı zamanda canım
Yumurta olgunlaşmaya başlamış yarın koyulaşır yüksek ihtimal olmadı ertesi gün koyulaşır inşallahMerhaba benim testimi de yorumlar mısınız 2 gün önce t çizgisi çok silikti
Cevabınız için çok teşekkür ederim yarın siliklesirse çatladı demek mi olurYumurta olgunlaşmaya başlamış yarın koyulaşır yüksek ihtimal olmadı ertesi gün koyulaşır inşallah
Pik görmeden onu bilemeyiz canım önce yumurtanın olgunlaşması gerekir çatlaması içinCevabınız için çok teşekkür ederim yarın siliklesirse çatladı demek mi olur
Anladım canım böyle koyulaşmasi iyi işaretPik görmeden onu bilemeyiz canım önce yumurtanın olgunlaşması gerekir çatlaması için