Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testime lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ağrı nasıl geçecek o zaman kuzum bildiğin birşeyler var mı belimin sağ tarafı felç resmen duramıyorum
Canim valla benimde cok kotu suanda ama hamileysen ilerleyen donemde geciyor oyleki bendede fitik var sag bacagima kramp giriyor çekemiyorum valla bacagimi. Hamile degilsen adet olunca yumusayacak

Canim valla benimde cok kotu suanda ama hamileysen ilerleyen donemde geciyor oyleki bendede fitik var sag bacagima kramp giriyor çekemiyorum valla bacagimi. Hamile degilsen adet olunca yumusayacak
Canım belirtilerin neler ve adete kaç gün var? Hayırlı olsun kuzum

Canım belirtilerin neler ve adete kaç gün var? Hayırlı olsun kuzum
En belirgini akinti ve goguslerde sizi buyume adete 8 gun kala kil gibi bir cizgiyle suphelendim 5 gun kala net çıktı fakat benim yumurtlama 18inde ve 14unde iki defa oldu hangisi tuttu bilmiyorum cok erken gordum testte ben bile sok oldum 3 gundur kasik batmasi hafiften var bel ve sirt agrisi muthis ama adetten oncede oluyordu zaten. Sık idrara cikmada 3 gundur var yani yerlesmeden sonra basladi asıl belirtiler. Yerlesmeyide gecen cuma toz pembe akıntım oldu ordan anladim

Akın nasıl? Herkesin söylediği gibi beyaz kremsi mi? Benim 5 martta yumurtlama oldu, 27 şubattan 5 marta kadar full değerlendirdik. 6 sında çatlama oldu, değerlendiremedik. 7'sinde tekrar değerlendirdik okadar. Sence umut var mı? Adete 9 gün kaldı sanırım artık değerlendirmeye de gerek yok

Canim cok guzel yapmissin spermler hazir beklemis yumurtayi. Evet bildigin beyaz krem gibi geliyor ama gecen hafta cuma gunune kadar yani bata 8 gun kalana kadar ara ara geliyirdu cumadan beri surekli geliyor zaten cuma gunu yerlesme olmustu ve yine ilk erken gebelik testimde kil gibi cizgiyi gordum valla kuruma cizgisi filan hicbirsey olmadi bata 11 gun kala basladim negatif gunler belliydi zaten

Ne Canim valla benimde cok kotu suanda ama hamileysen ilerleyen donemde geciyor oyleki bendede fitik var sag bacagima kramp giriyor çekemiyorum valla bacagimi. Hamile degilsen adet olunca yumusayacak
Bende öyle canım sağ bacağımı çekemiyorum sağ kasığım belimin sağ tarafı çok fena şu an hastaneye gidiyoruz fenalaştı iyice. Fıtık çok zor Rabbim yardımcımız olsun valla

Bende öyle canım sağ bacağımı çekemiyorum sağ kasığım belimin sağ tarafı çok fena şu an hastaneye gidiyoruz fenalaştı iyice. Fıtık çok zor Rabbim yardımcımız olsun valla
Hamilelik ihtimalini söyle hcg baksinlar hemen 5in ustundeyse yaptirma igne filan git rapor al bikac gun ise gitme

Anne olmak ne zor bisey ben 2 ay kudurdum diş agrisindan gece gündüz agladim parol minoset gibi ilaclar beni zehirliyor parasetamol alerjim var 12 haftam dolana kadar ilacta icemedim birde ben dokuz ay hergun kendime kan sulandirici igne yaptim tam 250 tane ne dmek. O yuzden sabir kuzum hamileysen gececek insallah

Hamilelik ihtimalini söyle hcg baksinlar hemen 5in ustundeyse yaptirma igne filan git rapor al bikac gun ise gitme
Söyledim canım zaten gebelik şüphem var dedim hemen kan aldılar 1 saatten çıkacakmış. Ama şimdi çatlamadan sonra 10. gün kanda çıkmama ihtimali de var dedi ablam o yüzden gebelere zarar vermeyecek parol serum rica edicem bakalım değer kaç çıkacak

Ay canım benim ya neler yaşamışsın 250 ne demek cidden ya inşallah bu defa bir sıkıntı yaşanmadan geçirirsin gebeliğini. Çok zor cidden o yüzden anneler kutsal ya zaten

Yani yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başladı ve çizgiyi gördün?

kızlar merhaba ovülasyon test ilk defa kullanıyorum yorumlarmsıınız bugün yumurtlama değil dimi yarın yada öbür gün olur sanırım nasıl ilerleyeceğim yardımcı olurmsuunuz 1 mart regli günümdü

Eklentiler

• ovülasyon.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 46
Evet canim tamda tahmin ettigin gibi daha olmamis takibe devam

peki bi iki güne olur galiba ben yarın mı birlikte olmaya başlamalıyım? sen hamilesin sanırım sağlıkla kucağına al inşallah

peki bi iki güne olur galiba ben yarın mı birlikte olmaya başlamalıyım? sen hamilesin sanırım sağlıkla kucağına al inşallah
Evet canim gerci kan takibi yapmadim daha ama insallah guzel devam eder sen bu aksami degerlendir spermler 3 ila 5 gune kadar canli kalabiliyor yarin pik gorursen pik gordukten 7ila 36 saat sonra catlama oluyor bugunu degerlendir yarini bos gec cumayi yine degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…