- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
çok tesekkürler canım ,hayırlı kandiller rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin inşallahEvet canim gerci kan takibi yapmadim daha ama insallah guzel devam eder sen bu aksami degerlendir spermler 3 ila 5 gune kadar canli kalabiliyor yarin pik gorursen pik gordukten 7ila 36 saat sonra catlama oluyor bugunu degerlendir yarini bos gec cumayi yine degerlendir
Aynen iki son sonra ak koyun kara koyun belli olurDediğin gibi daha erken bakalim iki gun sonra tekrar kan ver yukselecekmi
Tuh ya uzuldum valla kuzum cok zor bel agrisi bilirim yani allahim yardimcin olsunValla serum akşam biraz rahatlattı ama şimdi gene aynı izinden döndüm zaten canım tekrar alamam cuma belki direkt kadın doğuma giderim
Canim sana ornek olmasi icin az once cektim bu fotoyu yumurtlamajin 10 ve 12. Gunu yapilmis testini atti kadin bende sana örnek olsun dedim. Kalbini karartma allahim buyukValla serum akşam biraz rahatlattı ama şimdi gene aynı izinden döndüm zaten canım tekrar alamam cuma belki direkt kadın doğuma giderim
Ay kuzum valla bana nasıl ümit oldun şimdi ne güzel bir kalbin var senin Rabbim tırnağına taş değdirmesin inşallah mübarek Kandil günü umarım benimki de öyle olur inşallah rabbim duaların yüzü suyu hürmetine yardım etsinCanim sana ornek olmasi icin az once cektim bu fotoyu yumurtlamajin 10 ve 12. Gunu yapilmis testini atti kadin bende sana örnek olsun dedim. Kalbini karartma allahim buyuk
Hiç sorma kuzum valla Allah razı olsun kuşak kullanıyorum şimdi daha iyi geldiTuh ya uzuldum valla kuzum cok zor bel agrisi bilirim yani allahim yardimcin olsun
Kizlar kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin
Hayırlı kandiller canım benimKizlar kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin
Amiiinn kuzum allah razi olsun rabbim senin ve bekleyen herkesin yuzunu guldursun insallah umidini kaybetme olmasa bile kaybetme umidini allah umit kesenleri sevmek bize dua etmek duserHayırlı kandiller canım teşekkür ederim
Ay kuzum valla bana nasıl ümit oldun şimdi ne güzel bir kalbin var senin Rabbim tırnağına taş değdirmesin inşallah mübarek Kandil günü umarım benimki de öyle olur inşallah rabbim duaların yüzü suyu hürmetine yardım etsin
Güzel haber alırız bende sağlık ocağına gittim folik asit aldımBakalım işte canım adete dönüşmezse cuma lan testi vericem inşallah
İnşALLAH canım benim hayırlı kandiller dua eder dua isterim kızlar rabbim hepimize hayırlı Kur'an'ı ibadetli evlatlar nasip etsin inşallahHayırlı kandiller canım benim
Yok canım benim çıkmazsa doğru zamanı değilmiş derim kısmet sonuçta Rabbime isyan etmem. İnşallah kuzum inşallah güzel haberi alırım bendeAmiiinn kuzum allah razi olsun rabbim senin ve bekleyen herkesin yuzunu guldursun insallah umidini kaybetme olmasa bile kaybetme umidini allah umit kesenleri sevmek bize dua etmek duser
Hayırlı kandiller canım ederiz tabi bizi dua ayakta tutar inşallah inşallah aminİnşALLAH canım benim hayırlı kandiller dua eder dua isterim kızlar rabbim hepimize hayırlı Kur'an'ı ibadetli evlatlar nasip etsin inşallah
❤❤❤❤inşallah kuzumYok canım benim çıkmazsa doğru zamanı değilmiş derim kısmet sonuçta Rabbime isyan etmem. İnşallah kuzum inşallah güzel haberi alırım bende
İyi yapmışsın canım benim ben iki aydır kullanıyorum gebelikten önce kullanmak gerekiyorGüzel haber alırız bende sağlık ocağına gittim folik asit aldım
Hayirli olsun cnm çok sevindimEveett kizlar testi yaptim. Şükürler olsun bi sıkıntı çıkmazsa oglum abi oluyor erken gebelik testindede kaset testtede cikti hatta kaset test daha belirgin cikti bosuna 20 lira verdim erken teste
Teşekkür ederim canim allah razi olsun rabbim herkese nasip etsin birde görürsem ultrasonda tam olacakHayirli olsun cnm çok sevindimsaglikla alirsin inş kucagina....
Olur cnm oda inş..hayirlisi darisi bizim basimiza bakalimTeşekkür ederim canim allah razi olsun rabbim herkese nasip etsin birde görürsem ultrasonda tam olacak
AmiiiinnnnOlur cnm oda inş..hayirlisi darisi bizim basimiza bakalim
Aminnn inşallahHayırlı kandiller canım ederiz tabi bizi dua ayakta tutar inşallah inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?