Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testime lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok tesekkürler canım ,hayırlı kandiller rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin inşallah

Valla serum akşam biraz rahatlattı ama şimdi gene aynı izinden döndüm zaten canım tekrar alamam cuma belki direkt kadın doğuma giderim

Valla serum akşam biraz rahatlattı ama şimdi gene aynı izinden döndüm zaten canım tekrar alamam cuma belki direkt kadın doğuma giderim
Canim sana ornek olmasi icin az once cektim bu fotoyu yumurtlamajin 10 ve 12. Gunu yapilmis testini atti kadin bende sana örnek olsun dedim. Kalbini karartma allahim buyuk

Eklentiler

• Screenshot_20210310-123726_Kadnlar Kulb.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 35
Hayırlı kandiller canım teşekkür ederim
Canim sana ornek olmasi icin az once cektim bu fotoyu yumurtlamajin 10 ve 12. Gunu yapilmis testini atti kadin bende sana örnek olsun dedim. Kalbini karartma allahim buyuk
Ay kuzum valla bana nasıl ümit oldun şimdi ne güzel bir kalbin var senin Rabbim tırnağına taş değdirmesin inşallah mübarek Kandil günü umarım benimki de öyle olur inşallah rabbim duaların yüzü suyu hürmetine yardım etsin

Amiiinn kuzum allah razi olsun rabbim senin ve bekleyen herkesin yuzunu guldursun insallah umidini kaybetme olmasa bile kaybetme umidini allah umit kesenleri sevmek bize dua etmek duser

Amiiinn kuzum allah razi olsun rabbim senin ve bekleyen herkesin yuzunu guldursun insallah umidini kaybetme olmasa bile kaybetme umidini allah umit kesenleri sevmek bize dua etmek duser
Yok canım benim çıkmazsa doğru zamanı değilmiş derim kısmet sonuçta Rabbime isyan etmem. İnşallah kuzum inşallah güzel haberi alırım bende

Eveett kizlar testi yaptim. Şükürler olsun bi sıkıntı çıkmazsa oglum abi oluyor erken gebelik testindede kaset testtede cikti hatta kaset test daha belirgin cikti bosuna 20 lira verdim erken teste
Hayirli olsun cnm çok sevindim saglikla alirsin inş kucagina....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…