Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime birlikte bakalım lütfennn 🙆🏻‍♀️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benimde adetime tam bir hafta var ama bugun ovulasyon testimde durum bu .. pik mi? Ben yumurtlamaycagim diye yaomayi birakmistim. Bugun oylesine yaptim demek ki gec yumurtlama olmus degil mi

Eklentiler

• 20211204_203158.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 66
Sizce hangi gün yumurtlama olmuş olabilir dedikleri kadar koyu bir cizgim yok benim.. kafam karıştı yardımcı olur musunuz lütfen.. yumurtlama mi olmadi anlamadım ki

Eklentiler

• IMG_20211205_115729.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba tesekkur ederim bugun yaptim testi oncekilerden acik herhalda catlama olmus herhalda Bisey sorucam test koyu olunca catlama kesin olurmu olmaya bilirmi?

Merhaba tesekkur ederim bugun yaptim testi oncekilerden acik herhalda catlama olmus herhalda Bisey sorucam test koyu olunca catlama kesin olurmu olmaya bilirmi?
Şimdi açıksa zaten çatlama olmuş kuzum çok şükür. Diğer soruna gelince tekrar koyu olması demek tekrar yumurtlama demek tekrar açık olması demek tekrar çatlama olması anlamında hani koyulaşması çatlama olması anlamında değil tekrar yumurtlama olacağını bildirir açık renge dönmesi kesin çatlama olması anlamında

C
Cok sagolun hic anlamiyorum boyle testlerden ilk defa ovulasyon testi yapiyorum

C

Cok sagolun hic anlamiyorum boyle testlerden ilk defa ovulasyon testi yapiyorum
Kafana takılan olursa sor fotoğraf çek at yorumlarım kuzum ben kullandım başta Rabbim nasip etti sonra onların vesilesiyle yumurtlama çatlama falan sonuç pozitif işte

Benim sanki ayın 3 ünde pik oldu gibi sonra t siliklesti ama çokta koyu degildi bir bakar mısınız yumurtlama olmuş mu o gün

Eklentiler

• IMG_20211206_144826.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…