- 8 Kasım 2021
- 964
- 1.714
- 63
- 30
- Konu Sahibi bernanursee
-
Sanki daha çatlamamış benim de hala aynı gibi devam ediyor anlamadım bişeyMerhaba acaba bu catlamami dun yaptigimla ayni gibi
Merhaba tesekkur ederim bugun yaptim testi oncekilerden acik herhalda catlama olmus herhalda Bisey sorucam test koyu olunca catlama kesin olurmu olmaya bilirmi?Şimdi kuzum 1 günde sürebilir 2 günde sürebilir çok normal hatta ayda 2 kere bile olabilir düşün çatlamadan sonra tekrar yumurtlamada görebilirsin ....süreç normal benim de 2 gün sürerdi sonra çatlama olurdu çatlama olunca 2. Çizgi daha silik oluyor... mesela bugün test yaptın ikisi de koyu demi... yarın yapınca bir önceki güne göre koyuluğu gitmişse çatlama olmuş anlamina gelir sen yaptığın testleri atma ya da her gün fotoğraf çek ki koyulaşıyor mu çatlama mı oluyor anlayalım olur mu
Şimdi açıksa zaten çatlama olmuş kuzum çok şükür. Diğer soruna gelince tekrar koyu olması demek tekrar yumurtlama demek tekrar açık olması demek tekrar çatlama olması anlamında hani koyulaşması çatlama olması anlamında değil tekrar yumurtlama olacağını bildirir açık renge dönmesi kesin çatlama olması anlamındaMerhaba tesekkur ederim bugun yaptim testi oncekilerden acik herhalda catlama olmus herhalda Bisey sorucam test koyu olunca catlama kesin olurmu olmaya bilirmi?
Yumurtlama bence bendede boyle olmusdu yumurtlama dedilerKizlar benimde adetime tam bir hafta var ama bugun ovulasyon testimde durum bu .. pik mi? Ben yumurtlamaycagim diye yaomayi birakmistim. Bugun oylesine yaptim demek ki gec yumurtlama olmus degil mi
Cok sagolun hic anlamiyorum boyle testlerden ilk defa ovulasyon testi yapiyorumŞimdi açıksa zaten çatlama olmuş kuzum çok şükür. Diğer soruna gelince tekrar koyu olması demek tekrar yumurtlama demek tekrar açık olması demek tekrar çatlama olması anlamında hani koyulaşması çatlama olması anlamında değil tekrar yumurtlama olacağını bildirir açık renge dönmesi kesin çatlama olması anlamında
Kafana takılan olursa sor fotoğraf çek at yorumlarım kuzum ben kullandım başta Rabbim nasip etti sonra onların vesilesiyle yumurtlama çatlama falan sonuç pozitif işteC
Cok sagolun hic anlamiyorum boyle testlerden ilk defa ovulasyon testi yapiyorum
Canim gebelik testi yaptınız mı hicKizlar benimde adetime tam bir hafta var ama bugun ovulasyon testimde durum bu .. pik mi? Ben yumurtlamaycagim diye yaomayi birakmistim. Bugun oylesine yaptim demek ki gec yumurtlama olmus degil mi
Canim dun yaptm ama erken test degildi negatif ciktiCanim gebelik testi yaptınız mı hic
Yumurtlamayı hissediyorsun demekki herkesin farklı kimi hiç hissetmez kimi hisdüzenli a
canım koyu olunca mutlaka çatlama oluyor değil mi?Kafana takılan olursa sor fotoğraf çek at yorumlarım kuzum ben kullandım başta Rabbim nasip etti sonra onların vesilesiyle yumurtlama çatlama falan sonuç pozitif işte
İkisi koyu olunca yumurtlama oluyor kesin yumurtlama sonra ki gün bir çizginin silikleşmesi çatlama demek kesincanım koyu olunca mutlaka çatlama oluyor değil mi?
canım koyu olunca mutlaka çatlama oluyor değil mi?
Az önce attığım bir örnek anlaman için tatlımcanım koyu olunca mutlaka çatlama oluyor değil mi?
canım koyu olunca mutlaka catlama oluyo degıl mi
benim koyu olan pazartesi akşamı silik olan dün akşam canım olmuşmu?Az önce attığım bir örnek anlaman için tatlım
koyu olan pazartesi canım silik olan dün akşam dı olmuşmu ya:)İkisi koyu olunca yumurtlama oluyor kesin yumurtlama sonra ki gün bir çizginin silikleşmesi çatlama demek kesin
Evetkoyu olan pazartesi canım silik olan dün akşam dı olmuşmu ya:)
cok saol canım idrar yolu enfeksiyonu var dün çok su içtim onunla ilğisi olurmu acaba silik çıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?