- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
- Konu Sahibi bernanursee
Olur tabi 2 saat öncesi sıvı alımını kesmeniz gerekiyocok saol canım idrar yolu enfeksiyonu var dün çok su içtim onunla ilğisi olurmu acaba silik çıkması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi 2 saat öncesi sıvı alımını kesmeniz gerekiyocok saol canım idrar yolu enfeksiyonu var dün çok su içtim onunla ilğisi olurmu acaba silik çıkması
teşekkürler canım akşam bir de öyle deneyim inşallah çatlamıştır:)Olur tabi 2 saat öncesi sıvı alımını kesmeniz gerekiyo
adetime 5 ğün varOlur tabi 2 saat öncesi sıvı alımını kesmeniz gerekiyo
Olur tabi 2 saat öncesi sıvı alımını kesmeniz gçok sıvı
çok sıvı alımında silik mi çıkıyor test canım bende pco var çatlamadımı diye telaşlandımOlur tabi 2 saat öncesi sıvı alımını kesmeniz gerekiyo
İlk idrar mı ...ilk değil 2. İdrar olması lazım ve o arada su içilmemiş olması lazımcok saol canım idrar yolu enfeksiyonu var dün çok su içtim onunla ilğisi olurmu acaba silik çıkması
Çok sıvı alımı değil 2 saat öncesinden sıvı alımı olmaması lazım arkadaşın dediği gibi o yüzden testleri sabah yapmanızı tavsiye ederim ilk idrar değil 2. İdrar olsun ve arada sıvı alımı olmamış olsun ayrıca öğlene kadar test yapılmış olsun ben öyle yapıyordum tabiçok sıvı alımında silik mi çıkıyor test canım bende pco var çatlamadımı diye telaşlandım
yok cnm iş çıkısı yaptım akşam bol su içtim ondan silik olabilirİlk idrar mı ...ilk değil 2. İdrar olması lazım ve o arada su içilmemiş olması lazım
Çok sıvı alımı değil 2 saat öncesinden sıvı alımı olmaması lazım arkadaşın dediği gibi o yüzden testleri sabah yapmanızı tavsiye ederim ilk idrar değil 2. İdrar olsun ve arada sıvı alımı olmamış olsun ayrıca öğlene kadar test yapılmış olsun ben öyle yapıyordum tabiişten
çalııyorum canım anca akşam yapabiliyorum hayırlısı olsun artkÇok sıvı alımı değil 2 saat öncesinden sıvı alımı olmaması lazım arkadaşın dediği gibi o yüzden testleri sabah yapmanızı tavsiye ederim ilk idrar değil 2. İdrar olsun ve arada sıvı alımı olmamış olsun ayrıca öğlene kadar test yapılmış olsun ben öyle yapıyordum tabi
Aynen oyle dogru sonuc vermıyo silik çıkar sıvı alımında o yüzden zaten 2 saat önce sıvı alımını kesin öyle yapın yazıyo kagıtlarındaçok sıvı alımında silik mi çıkıyor test canım bende pco var çatlamadımı diye telaşlandım
tamam cnm çok sağol bir önce koyu çıkmıltı dün sıvı aldıgım için mi silik çıktı yoksa çatlamamı oldu diye merak ettimAynen oyle dogru sonuc vermıyo silik çıkar sıvı alımında o yüzden zaten 2 saat önce sıvı alımını kesin öyle yapın yazıyo kagıtlarında
Hmm sıvı alımı biraz etkilemiş bakalım inşallah yarında pik görürsün yani olmadı bugünü değerlendirin içinde kalmasın ne olur ne olmaztamam cnm çok sağol bir önce koyu çıkmıltı dün sıvı aldıgım için mi silik çıktı yoksa çatlamamı oldu diye merak ettim
Yumurtlama canım bu. Değerlendirmişsindir umarım. T çizgisi silikleşirse bundan sonra yumurtan çatladı demek oluyorKızlar merhaba , ilk kez bugun ovulasyon testi yaptım ilk kanamamdan itibaren 18. Günüm sizce pozitif ya da yumurta çatlamış mı