Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime birlikte bakalım lütfennn 🙆🏻‍♀️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok sıvı alımında silik mi çıkıyor test canım bende pco var çatlamadımı diye telaşlandım
Çok sıvı alımı değil 2 saat öncesinden sıvı alımı olmaması lazım arkadaşın dediği gibi o yüzden testleri sabah yapmanızı tavsiye ederim ilk idrar değil 2. İdrar olsun ve arada sıvı alımı olmamış olsun ayrıca öğlene kadar test yapılmış olsun ben öyle yapıyordum tabi

çalııyorum canım anca akşam yapabiliyorum hayırlısı olsun artk

çok sıvı alımında silik mi çıkıyor test canım bende pco var çatlamadımı diye telaşlandım
Aynen oyle dogru sonuc vermıyo silik çıkar sıvı alımında o yüzden zaten 2 saat önce sıvı alımını kesin öyle yapın yazıyo kagıtlarında

Aynen oyle dogru sonuc vermıyo silik çıkar sıvı alımında o yüzden zaten 2 saat önce sıvı alımını kesin öyle yapın yazıyo kagıtlarında
tamam cnm çok sağol bir önce koyu çıkmıltı dün sıvı aldıgım için mi silik çıktı yoksa çatlamamı oldu diye merak ettim

tamam cnm çok sağol bir önce koyu çıkmıltı dün sıvı aldıgım için mi silik çıktı yoksa çatlamamı oldu diye merak ettim
Hmm sıvı alımı biraz etkilemiş bakalım inşallah yarında pik görürsün yani olmadı bugünü değerlendirin içinde kalmasın ne olur ne olmaz

nezaman pik olurum acaba

Eklentiler

• F9363688-77F3-47F1-83A4-E1D1FE29F220.jpeg
    189,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 1BC2A5D1-FA9C-4316-A53E-78A823E9F949.jpeg
    179,6 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhaba , ilk kez bugun ovulasyon testi yaptım ilk kanamamdan itibaren 18. Günüm sizce pozitif ya da yumurta çatlamış mı
Yumurtlama canım bu. Değerlendirmişsindir umarım. T çizgisi silikleşirse bundan sonra yumurtan çatladı demek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…