• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bir bakın lütfen önemli

Gedam25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
39
9
1
31
Selam hanımlar ilk defa bu ay ovulasyon testi yapıyorum adetlerim düzenlidir . Bu ayda 5. Gün başladım teste ama her geçen gün azalıyor çizgi iyice silik lesiyor acaba yumurtlama gününümu kaçırdım ya moralim bozuluyor 😞

Eklentiler

• IMG_20190414_145145.jpg
    IMG_20190414_145145.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 79
Ayin 12 si yumurtlama gunun gibi gözüküyor.
Ve son gunler yumurtlaman bitmek.uzre ama degerlendir bu gunleri

Ayin 12 si yumurtlama gunun gibi gözüküyor.
Ve son gunler yumurtlaman bitmek.uzre ama degerlendir bu gunleri
Fotoğrafta o kadar çıktı c ye göre daha silik hesaplara göre Çarşamba yumurtlama gunum gibi görünüyor ama anlamadım ya

selam kızlar ben yeni katıldım bende ovilasyon testi yapyodum 21 günde bir adet olyodum bu a 19 gun yumurtlama gordum değerlendirdik ama çatlama henüz gormedim 3 gun oldu t kıpkırmızı hala daha koyulaştı neden olabilir adetimde gelmedi
20190414_101529.jpg

Selam hanımlar ilk defa bu ay ovulasyon testi yapıyorum adetlerim düzenlidir . Bu ayda 5. Gün başladım teste ama her geçen gün azalıyor çizgi iyice silik lesiyor acaba yumurtlama gününümu kaçırdım ya moralim bozuluyor 😞
[/QUOTEcanım sen morelini bozma devam et çünkü bendede aynısı oldu ta adetime 2 gun kala yumurtladım ilk başıda koyudi sonra silindi enson yumurtlama gordum ama çatlama gormedim 19 yumurtlama gordim değerlendirdik ve bugun adetim gelecekti gelmedi t daha koyulaşmış rabbim hayırlı sonuç versin hepimize20190413_205343.jpg
20190413_205343.jpg

İnsaAllah ya kacirirsam çok üzülürum devam edicem bakalım artık senin hakkında da hayırlısı insaAllah canmm rabbim hayırlısını nasip etsin

Sen test yapmaya dvm et cnm, ve gün aşırı ilişkiye😉inş o ilk koyu çıkan günü de değerlendirmişsindir

Sen test yapmaya dvm et cnm, ve gün aşırı ilişkiye😉inş o ilk koyu çıkan günü de değerlendirmişsindir
ben yapyodum 19 gun yumurtlama gordum adetimden 2 gun once gördüm değerlendirdim ama hala koyu ve dahada koyu çıkyo t silinmedi neden olabilir canımya

Ovulasyon olmamış, silikleşmesi içtiğin suyla bile alakalı olabilir onu takma kafana yapmaya devam et sen

Back