Ovulasyon testime bir bakar mısınız??

Evet çatlamaya başlamış
Arkadaşım dün biliyorsun çift çizgiyi görmüştüm sonra gece 12 de yapmıştım siliklesmeye başlamıştı şimdi bidaha yaptım T çizgisi köyü olmuş daha catlamamis mi bölüyor yardımcı olur musunuz ya

Eklentiler

• IMG_20221118_154320.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 45
Allah allah asıl şimdi yumurtladın demek ki hıgün ilişki yapma. Bol bol havuç ye ki çatlasın yarın 2 saat sıvı alımını kestikten sonra yap test duruma göre birlikte olursunuz

Allah allah asıl şimdi yumurtladın demek ki hıgün ilişki yapma. Bol bol havuç ye ki çatlasın yarın 2 saat sıvı alımını kestikten sonra yap test duruma göre birlikte olursunuz
Bugün ilişki olmasın mı tamam canım havuç yerim aldım zaten yarın esimevde yok ama fırsat olursa gelir

Ya sürekli de sana soruyorum kusura bakma bugün yaptık 3 saat önce yarın yapmicam çünkü 3 gün üst üste degerlendirdik pazar olsa olur mu yoksa yumurta çoktan catlsdigi için işe yaramaz mi
Asıl yumurta çatladığı için olmalı bugün yapmayabilirdin aslında yarın dinlendirin kendinizi madem pazar pazartesi mutlaka olsun

Asıl yumurta çatladığı için olmalı bugün yapmayabilirdin aslında yarın dinlendirin kendinizi madem pazar pazartesi mutlaka olsun
Hanımlar ben ayım 7sinde pik 9unda çatlama gördüm 21inde bat ama bugün kahverengi lekelenmem oldu genede Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı son 3 gündür en alttaki de llekelenmeden sonra yaptığım aklım karıştı ilk defa da yapıyorum yardımcı olurmusunuz adet günü nasıl çıkıyo Ovulasyon testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…