- 7 Haziran 2022
- 109
- 25
- 25
Arkadaşım dün biliyorsun çift çizgiyi görmüştüm sonra gece 12 de yapmıştım siliklesmeye başlamıştı şimdi bidaha yaptım T çizgisi köyü olmuş daha catlamamis mi bölüyor yardımcı olur musunuz yaEvet çatlamaya başlamış
Allah allah asıl şimdi yumurtladın demek ki hıgün ilişki yapma. Bol bol havuç ye ki çatlasın yarın 2 saat sıvı alımını kestikten sonra yap test duruma göre birlikte olursunuzArkadaşım dün biliyorsun çift çizgiyi görmüştüm sonra gece 12 de yapmıştım siliklesmeye başlamıştı şimdi bidaha yaptım T çizgisi köyü olmuş daha catlamamis mi bölüyor yardımcı olur musunuz ya
Bugün ilişki olmasın mı tamam canım havuç yerim aldım zaten yarın esimevde yok ama fırsat olursa gelirAllah allah asıl şimdi yumurtladın demek ki hıgün ilişki yapma. Bol bol havuç ye ki çatlasın yarın 2 saat sıvı alımını kestikten sonra yap test duruma göre birlikte olursunuz
Hadi inşallah hamiş olursunBugün ilişki olmasın mı tamam canım havuç yerim aldım zaten yarın esimevde yok ama fırsat olursa gelir
Avakado mu hiç yemedim bakalım bulabilirsem alırım ilcedeyimde eşimin görevi dolayısıyla ondan pek bı şey yokHadi inşallah hamiş olursunilişki bitince bol bol avokado ye adete kadar
İstiyorum inşallah ama bugün gece olmasın mı cubku eşim yarın 24 saat yokHadi inşallah hamiş olursunilişki bitince bol bol avokado ye adete kadar
Hadi inşallah hamiş olursunilişki bitince bol bol avokado ye adete kadar
Evet canım çatlamış değerlendirmeye başlayın :)Eki Görüntüle 3163794
Gece 12 de şimdi yaptım test T çizgisi öğlene göre siliklesmeye başlamış çatlamış mi sizce
Ya sürekli de sana soruyorum kusura bakmaEvet canım çatlamış değerlendirmeye başlayın :)
Asıl yumurta çatladığı için olmalı bugün yapmayabilirdin aslında yarın dinlendirin kendinizi madem pazar pazartesi mutlaka olsunYa sürekli de sana soruyorum kusura bakmabugün yaptık 3 saat önce yarın yapmicam çünkü 3 gün üst üste degerlendirdik pazar olsa olur mu yoksa yumurta çoktan catlsdigi için işe yaramaz mi
Hanımlar ben ayım 7sinde pik 9unda çatlama gördüm 21inde bat ama bugün kahverengi lekelenmem oldu genede Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı son 3 gündür en alttaki de llekelenmeden sonra yaptığım aklım karıştı ilk defa da yapıyorum yardımcı olurmusunuz adet günü nasıl çıkıyo Ovulasyon testiAsıl yumurta çatladığı için olmalı bugün yapmayabilirdin aslında yarın dinlendirin kendinizi madem pazar pazartesi mutlaka olsun
Hadi inşallah hamiş olursunilişki bitince bol bol avokado ye adete kadar
Bence öylesinEki Görüntüle 3171402 18 gün sonra ben geldim hamile miyim sence
Ayy çok teşekkür ederim canim İnşallah alırım sağ salim kucağıma gidicem bugün kan vermeyeBence öylesinkan ver canım tebrik ederimm inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Eee canım sonuç neAyy çok teşekkür ederim canim İnşallah alırım sağ salim kucağıma gidicem bugün kan vermeye