Evet en koyusu bu. Bence bugün yumurtalama değerlendir bugünü. Yarında testi yenile silikleşirse çatlama olmuşturTekrar bakar mısınız rica etsemtekli olan test dün akşamın testi 16.gün de bugünün çatlama olmuş mu
Tamamm çok teşekkür ederim yardımcı olduğun içinEvet en koyusu bu. Bence bugün yumurtalama değerlendir bugünü. Yarında testi yenile silikleşirse çatlama olmuştur
Tamamdır çok teşekkür ederimbugün ve yarını değerlendir bence bu aralar çatlar gibi pik yaomış zaten
Sanırım çatlama olmuş dimi yanılmıyorsam bel ve kasık ağrısı devam ediyor dünden beribugün ve yarını değerlendir bence bu aralar çatlar gibi pik yaomış zaten
test iyice silikleşene kadar değerlendirin gün aşırı tavsiye ediliyor silikleştiği günü de değerlendirin sonra 14 günde belli oluyor gebelik çoğunluklaSanırım çatlama olmuş dimi yanılmıyorsam bel ve kasık ağrısı devam ediyor dünden beri
Ayın 6 adet oldum ovulasyon. Takibi yapmaya başladım ve ayın 14 yumurtlama günümü değerlendirdik bugün tekrar test yaptım silik olmaya başladı acaba yumurtlama olduğumu lütfen yardım çıkar olur musunuzEki Görüntüle 3468883
Merhaba bende sakurada ikinci aşılamamk olacağım sizin durumunuz nedirİlk kullanımım3 senedir bebiş istiyoruz İstanbul çam Sakura şehir hastanesinde infertilite bölümünde tedavi görüyorum .
Merhaba ben klomene anca başladım 5 gün kullandım bu perşembe kontrole gideceğim ama sanırım doktor izinliymiş asistanlar bakacakMerhaba bende sakurada ikinci aşılamamk olacağım sizin durumunuz nedir