Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta büyüdükçe 2. Çizgi koyulasir yumurta catladiginda yeniden siliklesmeye başlar. Sen en koyu testi elde ettin mi? Eger 2 çizgide koyulasma olmadiysa şuana kadar henüz yumurta büyüme zamanindasindir. İlk kez mi deniyorsun ovu testiniKızlar 30 günde bir regl oluyorum. Adetim bittiği andan itibaren ovülasyon testini kullanıyorum. Bugün 21. Gün ama neredeyse testin sonucu hep bu şekilde. Arada tek tük daha silik bir çizgi vardır. Neden olabilir bu
Evet ilk kez deniyorum. 21 gün geç değil mi sizceYumurta büyüdükçe 2. Çizgi koyulasir yumurta catladiginda yeniden siliklesmeye başlar. Sen en koyu testi elde ettin mi? Eger 2 çizgide koyulasma olmadiysa şuana kadar henüz yumurta büyüme zamanindasindir. İlk kez mi deniyorsun ovu testini
Bazen yumurtlama zamanı değişir. Bazj zamanlar yumurtlama olmaz. Bazı aylar 2 yumurtlama olur. Birde pcos varmi sizde.Evet ilk kez deniyorum. 21 gün geç değil mi sizce
Hayır hep böyle ya da daha silik çizgi oldu. Pcos yokBazen yumurtlama zamanı değişir. Bazj zamanlar yumurtlama olmaz. Bazı aylar 2 yumurtlama olur. Birde pcos varmi sizde.
Bu güne kadar iki çizginin de aynı koyulukta olduğu bi teste rastladın mi. Belki yumurta büyüdü catladi
İnşallah teşekkür ederimO zaman iki ihtimal var ya bi kaç gün içerisinde testde koyulasma görüp yumurtanın büyüyüp çatlamasıni yakalayacaksiniz yada bu ay yumurta üretmemis olabilirsiniz. Bir sonraki ay yeniden ovu testi yapıp yakalamaya calisirsiniz. Eger yumurtlama olmazsa üzülme emi. Sağlıklı kişilerde senede 1 2 defa yumurtlama olmaz. Bi problem var diye üzüntüye girme. Normal bi süreç test yapmaya devam et. Hergun aynı saatte ve test oncesi son 2 saat sıvı alımı yapma.
Bazen yumurtlama zamanı değişir. Bazj zamanlar yumurtlama olmaz. Bazı aylar 2 yumurtlama olur. Birde pcos varmi sizde.
Bu güne kadar iki çizginin de aynı koyulukta olduğu bi teste rastladın mi. Belki yumurta büyüdü catladierhaba. Anjm
Çatlama da olur. Yarin tekrar et. Bu geceyi değerlendirin. Yeniden siliklesme olduğunda yumurta çatlamış demektir. Gün aşırı ilişkiye devamMerhaba canım yumurtlama var mı pik olmuş mu bir baka bilir.misin anlamıyorum testi ilk defa bu kadar koyu gördüm diğer yaptığım testler hep silkti
Ayy çok saolYumurtlama var hatta 1 2 gün içinde
Çatlama da olur. Yarin tekrar et. Bu geceyi değerlendirin. Yeniden siliklesme olduğunda yumurta çatlamış demektir. Gün aşırı ilişkiye devam
Şuan değerlendireyim silik olduktan sonra tekrar değerlendireyim dimiTesti ilk yapmaya başladığınızda silik çizgi çok normal. Hergun aynı saatte yenilendikce çizgi koyulasalir. Buda yumurtanın olgunlasip büyüdüğü anlamına gelir. Koyuluktan sonra yeniden siliklesme olduğunda spermi bekleyen çatlayan yumurta elde ettiniz demektir. Ve dilerseniz siliklesen test sonrasi test yapmayı da bırakabilirsiniz. Koyulasmaya başlayınca ilişkiye ağırlık verin. Yeniden siliklesme durumunda da 2 3 kez daha gün aşırı ilişkiye devam
Evet gün aşırı devam edin 2 3 gunŞuan değerlendireyim silik olduktan sonra tekrar değerlendireyim dimi
Peki çok saolEvet gün aşırı devam edin 2 3 gun
Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? 14 de pik ve akşamında çatlama olmuş değerlendirdiniz mi?Kızlar sizce yeterince büyümeden mi çatladı benim minnoş bakabilir misiniz?
Evet 14 ünde öğlen pik olunca değerlendirdim akşam baktım silikleşti. Evet sıvı olayını gözden kaçırdım 1 saat öncesi içmiştim ondan olabilir teşekkür ederimSıvı alımına dikkat ediyor musunuz? 14 de pik ve akşamında çatlama olmuş değerlendirdiniz mi?
Rica ederimEvet 14 ünde öğlen pik olunca değerlendirdim akşam baktım silikleşti. Evet sıvı olayını gözden kaçırdım 1 saat öncesi içmiştim ondan olabilir teşekkür ederim