- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrason ve vajinal ultrasonda göremedi doktor hcg 27,89 çıktı değer iyi mi değil mi bilemedimRabbim yeterki ol desin oluverir diğer her şey bahane canım merakla bekliyorum sonucunu
Hamileyim hcgye göre daha kese falan görülmedi
Doktorun her hangi bişe dedi mi canım ne zman döllenme olmuştur fln reglden önce ki bi ilişkiden gebe kaldın muhtemelenHamileyim hcgye göre daha kese falan görülmedi
Valla o da şaşkın valla Herşey olabiliyor demekki dedi iki haftaya kese gözükür inşallahDoktorun her hangi bişe dedi mi canım ne zman döllenme olmuştur fln reglden önce ki bi ilişkiden gebe kaldın muhtemelen
Mucize taşıyorsunuz 7ns tamamına erdirsin rabbim kucagina alırsınız.Valla o da şaşkın valla Herşey olabiliyor demekki dedi iki haftaya kese gözükür inşallah
Amin aminMucize taşıyorsunuz 7ns tamamına erdirsin rabbim kucagina alırsınız.
Süper ya çok sevndm adına sağlıkla büyüsün inşallah bebişinValla o da şaşkın valla Herşey olabiliyor demekki dedi iki haftaya kese gözükür inşallah
Amin darısı tüm isteyenlerin başınaSüper ya çok sevndm adına sağlıkla büyüsün inşallah bebişin
AminAmin darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbimin mucizesi tebrik ederim kuzum 1000 üstü olunca kese gözükür inşAllah sağlıkla da devam ederUltrason ve vajinal ultrasonda göremedi doktor hcg 27,89 çıktı değer iyi mi değil mi bilemedim
Biyerlerimize de guvenmicez tinnosumRabbimin mucizesi tebrik ederim kuzum 1000 üstü olunca kese gözükür inşAllah sağlıkla da devam eder
Artık umudum daha da artıyor be salişimmmBiyerlerimize de guvenmicez tinnosum
valla bebek tutunursa bi mucize olacak 27 çok düşük umutlanmakta istemiyorum garip bi durumdayımArtık umudum daha da artıyor be salişimmm
Yok kuzum sen stres yapma beklemede kal istersen 2gun içinde kan ver artışı takip etmiş olursunvalla bebek tutunursa bi mucize olacak 27 çok düşük umutlanmakta istemiyorum garip bi durumdayım
Son ilişkiniz ne zman olduvalla bebek tutunursa bi mucize olacak 27 çok düşük umutlanmakta istemiyorum garip bi durumdayım
Yarın sabah gideceğim doktora tekrar inşallahYok kuzum sen stres yapma beklemede kal istersen 2gun içinde kan ver artışı takip etmiş olursun
Tahminime göre adetten hemen önce geciktiğim günlerde oldu biz hergün değerlendirdik hiç boş gün yoktu hangi gün kestiremiyorumSon ilişkiniz ne zman oldu