Ovulasyon testime bakar mısınız ?

mackalii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
96
46
25
Merhaba arkadaşlar pcos hastasıyım doğum kontrol hapıyla adet görüyordum doktor bıraktırdı ilk 3 ay önemli dedi bi ay olmadı ikinci ayı riske atmak istemediğim için ovulasyon testi aldım fakat pek anlayamadım bakar mısınız?

Eklentiler

• 7871F0DA-DB10-4AB7-96FE-AA74ACAFD23A.jpeg
    7871F0DA-DB10-4AB7-96FE-AA74ACAFD23A.jpeg
    120,3 KB · Görüntüleme: 141
Merhaba arkadaşlar pcos hastasıyım doğum kontrol hapıyla adet görüyordum doktor bıraktırdı ilk 3 ay önemli dedi bi ay olmadı ikinci ayı riske atmak istemediğim için ovulasyon testi aldım fakat pek anlayamadım bakar mısınız?
Yumurtlama olmuş ama çatlama olmadıgını gösteriyor bu zaman diliminde bolca havuç tüketin. T çizgisi silinince çatlama olmuş demektir bu günleri değerlendirin💜

Bu gunlerde ilişkiye girdiniz mi yumurtlama olmuş ama catlamamis
Evet 3 günü de değerlendirdik şaşırdığım konu adetim biter bitmez koyu çizgi gördüm 3 gündür de koyu olunca pcostan dolayı olabilir mi dedim Lh yüksekti ilaçla normal seviyeye düşürmüştük

Yumurtlama olmuş ama çatlama olmadıgını gösteriyor bu zaman diliminde bolca havuç tüketin. T çizgisi silinince çatlama olmuş demektir bu günleri değerlendirin
Her gün aynı saatte mi testi tekrarlamalıyım bu akşam yaptığım silik çıktı dün sabahta silik çıktı ama saat 17:00 de koyu çıktı kafam çok karıştı

Her gün aynı saatte mi testi tekrarlamalıyım bu akşam yaptığım silik çıktı dün sabahta silik çıktı ama saat 17:00 de koyu çıktı kafam çok karıştı
Saat aralıklarına da dikkat edin aynı saat aralıgında olsun canım sıvı almayın 1.5 saat öncesi de

Var hemde hem hormon bozukluğu olarak hemde mistik yapım var ilaçsız adet görmüyorum pek lh için ilaçta kullandım mayısta Herşey normaldi çok moralim bozuldu ya
Kuzum genellikle böyle pozitif çıkıyor zaten bence doktor kontrolünde çatlatma tedavisi ve yumurta takibi yaptır

Kuzum genellikle böyle pozitif çıkıyor zaten bence doktor kontrolünde çatlatma tedavisi ve yumurta takibi yaptır
Canım iki farklı tesst yaptım pozitif çıktı adetken ve adetimden önce kan verdim negatif çıkmıştı adetimde çok kanlıydı pıhtı pıhtıydı yanlış mı görüyorum ben acaba

Eklentiler

• 4C60F79E-A49F-4347-BC5F-9E0498C383ED.jpeg
    4C60F79E-A49F-4347-BC5F-9E0498C383ED.jpeg
    140,7 KB · Görüntüleme: 123
Canım iki farklı tesst yaptım pozitif çıktı adetken ve adetimden önce kan verdim negatif çıkmıştı adetimde çok kanlıydı pıhtı pıhtıydı yanlış mı görüyorum ben acaba
Kuzum bu benim aklıma geldi biliyor musun aslında ovülasyon testi nde pozitif çıkıyorsa gebelik pozitif anlamına da geliyor diye yaa sen gebesin teste göre rabbimin mucizesiiii😍 kan testi ver bence hemen

Kuzum bu benim aklıma geldi biliyor musun aslında ovülasyon testi nde pozitif çıkıyorsa gebelik pozitif anlamına da geliyor diye yaa sen gebesin teste göre rabbimin mucizesiiii😍 kan testi ver bence hemen
Çok kanamam oldu ama nasıl mümkün olur eşim işe gitti hastaneye de gidemiyorum vardır diyede sevinemiyorum geciktiğinde çok ümitlenmiştik.

Çok kanamam oldu ama nasıl mümkün olur eşim işe gitti hastaneye de gidemiyorum vardır diyede sevinemiyorum geciktiğinde çok ümitlenmiştik.
Hemen 5 dakika içerisinde çıktı değil mi bu sonuç ya burada bir konu vardı aynı buna benzer kadın adet gördü bitti ovülasyon testi yapmıştı hemen pozitif çıktı bu olabilir mi hemen yumurtlama olur mu diye kadın hamileydi gerçekten çok şaşırtıcı Çok merak ediyorum kan testine çıkacak taksiyle falan gidemez misin canım

Hemen 5 dakika içerisinde çıktı değil mi bu sonuç ya burada bir konu vardı aynı buna benzer kadın adet gördü bitti ovülasyon testi yapmıştı hemen pozitif çıktı bu olabilir mi hemen yumurtlama olur mu diye kadın hamileydi gerçekten çok şaşırtıcı Çok merak ediyorum kan testine çıkacak taksiyle falan gidemez misin canım
Eşim müsade etmez canım ya hemen çıktı çizgi damlattım hemen belirdi çizgi 1 dakika sürmedi

Kesinlikle haberdar edeceğim eğer hamileysem mucize olur pcos var haşimato var prolaktin yüksekliğim var bunlar için ilaç kullanırken bıraktığım ilk ay evliliğimin ilk ayı bilmiyorum inanamıyorum korkuyorum
Rabbim yeterki ol desin oluverir diğer her şey bahane canım merakla bekliyorum sonucunu😍

X