Merhaba arkadaşlar pcos hastasıyım doğum kontrol hapıyla adet görüyordum doktor bıraktırdı ilk 3 ay önemli dedi bi ay olmadı ikinci ayı riske atmak istemediğim için ovulasyon testi aldım fakat pek anlayamadım bakar mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olmuş ama çatlama olmadıgını gösteriyor bu zaman diliminde bolca havuç tüketin. T çizgisi silinince çatlama olmuş demektir bu günleri değerlendirinMerhaba arkadaşlar pcos hastasıyım doğum kontrol hapıyla adet görüyordum doktor bıraktırdı ilk 3 ay önemli dedi bi ay olmadı ikinci ayı riske atmak istemediğim için ovulasyon testi aldım fakat pek anlayamadım bakar mısınız?
Evet 3 günü de değerlendirdik şaşırdığım konu adetim biter bitmez koyu çizgi gördüm 3 gündür de koyu olunca pcostan dolayı olabilir mi dedim Lh yüksekti ilaçla normal seviyeye düşürmüştükBu gunlerde ilişkiye girdiniz mi yumurtlama olmuş ama catlamamis
Her gün aynı saatte mi testi tekrarlamalıyım bu akşam yaptığım silik çıktı dün sabahta silik çıktı ama saat 17:00 de koyu çıktı kafam çok karıştıYumurtlama olmuş ama çatlama olmadıgını gösteriyor bu zaman diliminde bolca havuç tüketin. T çizgisi silinince çatlama olmuş demektir bu günleri değerlendirin
Saat aralıklarına da dikkat edin aynı saat aralıgında olsun canım sıvı almayın 1.5 saat öncesi deHer gün aynı saatte mi testi tekrarlamalıyım bu akşam yaptığım silik çıktı dün sabahta silik çıktı ama saat 17:00 de koyu çıktı kafam çok karıştı
Bugünkü testimde kırmızı anlamadım gerçekten bu testlerle tespit edemiyeceğim heraldeSaat aralıklarına da dikkat edin aynı saat aralıgında olsun canım sıvı almayın 1.5 saat öncesi de
Bugünkü testimde kırmızı anlamadım gerçekten bu testlerle tespit edemiyeceğim heralde
Var hemde hem hormon bozukluğu olarak hemde mistik yapım var ilaçsız adet görmüyorum pek lh için ilaçta kullandım mayısta Herşey normaldi çok moralim bozuldu yaCanım sen de polikistikover sendromu var mı
Kuzum genellikle böyle pozitif çıkıyor zaten bence doktor kontrolünde çatlatma tedavisi ve yumurta takibi yaptırVar hemde hem hormon bozukluğu olarak hemde mistik yapım var ilaçsız adet görmüyorum pek lh için ilaçta kullandım mayısta Herşey normaldi çok moralim bozuldu ya
Canım iki farklı tesst yaptım pozitif çıktı adetken ve adetimden önce kan verdim negatif çıkmıştı adetimde çok kanlıydı pıhtı pıhtıydı yanlış mı görüyorum ben acabaKuzum genellikle böyle pozitif çıkıyor zaten bence doktor kontrolünde çatlatma tedavisi ve yumurta takibi yaptır
Kuzum bu benim aklıma geldi biliyor musun aslında ovülasyon testi nde pozitif çıkıyorsa gebelik pozitif anlamına da geliyor diye yaa sen gebesin teste göre rabbimin mucizesiiii kan testi ver bence hemenCanım iki farklı tesst yaptım pozitif çıktı adetken ve adetimden önce kan verdim negatif çıkmıştı adetimde çok kanlıydı pıhtı pıhtıydı yanlış mı görüyorum ben acaba
Çok kanamam oldu ama nasıl mümkün olur eşim işe gitti hastaneye de gidemiyorum vardır diyede sevinemiyorum geciktiğinde çok ümitlenmiştik.Kuzum bu benim aklıma geldi biliyor musun aslında ovülasyon testi nde pozitif çıkıyorsa gebelik pozitif anlamına da geliyor diye yaa sen gebesin teste göre rabbimin mucizesiiii kan testi ver bence hemen
Hemen 5 dakika içerisinde çıktı değil mi bu sonuç ya burada bir konu vardı aynı buna benzer kadın adet gördü bitti ovülasyon testi yapmıştı hemen pozitif çıktı bu olabilir mi hemen yumurtlama olur mu diye kadın hamileydi gerçekten çok şaşırtıcı Çok merak ediyorum kan testine çıkacak taksiyle falan gidemez misin canımÇok kanamam oldu ama nasıl mümkün olur eşim işe gitti hastaneye de gidemiyorum vardır diyede sevinemiyorum geciktiğinde çok ümitlenmiştik.
Eşim müsade etmez canım ya hemen çıktı çizgi damlattım hemen belirdi çizgi 1 dakika sürmediHemen 5 dakika içerisinde çıktı değil mi bu sonuç ya burada bir konu vardı aynı buna benzer kadın adet gördü bitti ovülasyon testi yapmıştı hemen pozitif çıktı bu olabilir mi hemen yumurtlama olur mu diye kadın hamileydi gerçekten çok şaşırtıcı Çok merak ediyorum kan testine çıkacak taksiyle falan gidemez misin canım
O zaman yarın gelir gelmez gidersinizbeni mutlaka etiketle sonucunaEşim müsade etmez canım ya hemen çıktı çizgi damlattım hemen belirdi çizgi 1 dakika sürmedi
Kesinlikle haberdar edeceğim eğer hamileysem mucize olur pcos var haşimato var prolaktin yüksekliğim var bunlar için ilaç kullanırken bıraktığım ilk ay evliliğimin ilk ayı bilmiyorum inanamıyorum korkuyorumO zaman yarın gelir gelmez gidersinizbeni mutlaka etiketle sonucuna
Rabbim yeterki ol desin oluverir diğer her şey bahane canım merakla bekliyorum sonucunuKesinlikle haberdar edeceğim eğer hamileysem mucize olur pcos var haşimato var prolaktin yüksekliğim var bunlar için ilaç kullanırken bıraktığım ilk ay evliliğimin ilk ayı bilmiyorum inanamıyorum korkuyorum