Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ovulayon testim bu şekilde bugün reglimin başlangıç gününden itibaren 14.günü sizce catlama olmuş mu hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Merhabalar ovulayon testim bu şekilde bugün reglimin başlangıç gününden itibaren 14.günü sizce catlama olmuş mu hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen Eki Görüntüle 3173878
Merhabalar ovulayon testim bu şekilde bugün reglimin başlangıç gününden itibaren 14.günü sizce catlama olmuş mu hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen Eki Görüntüle 3173878
Ovülasyon testini regl biter bitmez başlamanız gerekiyor aynı saatte ve hiiiç aksatılmadan yapılması gerek aksi taktirde tüm ayı silmiş olursunuz diğer regl dönemini beklemek gerekiyor şuan ya çatlama oldu ya da olacak bilemeyiz çok geç yapmışsın