Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pikmis bence canim. CatlamisEki Görüntüle 3576593
Merhaba kızlar 11 numaralı teste sizce yumurtlama mı oldu adetimin başlangıcından itibaren 13. Gün olarak gözüküyor normalde. Şimdilerde test silik çıkıyor hep sanırım yumurtlamayı geçtim değil mi ?
Merhaba bugün adetimin biteli 4 ncü günü fazla akıntım olduğu için şuan 2 tane ovulasyon testi yaptım ve pik olmuş iki çizgide koyu erken mi yanlış mı normal mi neden böyle oldu anlam veremedim cevap verirseniz çok mutlu olurumPikmis bence canim. Catlamis
Teşekkür ederim o günü değerlendirdik ama gebelik testini o günden ne kadar sonra yapmalıyım sizce
Yumurtlamanın üstünden 8/10 gün geçince diye biliyorum ama kaset testlerde çıkmaz belki kan testiyle öğrenebilirsin ama bence rahat ol ve adet günü bekleTeşekkür ederim o günü değerlendirdik ama gebelik testini o günden ne kadar sonra yapmalıyım sizce
Yumurtlama bence canım 11 numara 12 çatlama olmuş benceKızlar cevap veren yok mu ?
Tamamdır çok teşekkür ederim zaten erkenden umutlanmak istemiyorum yeni bıraktık korunmayı 2.5 senelik evliyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum umarım olurYumurtlamanın üstünden 8/10 gün geçince diye biliyorum ama kaset testlerde çıkmaz belki kan testiyle öğrenebilirsin ama bence rahat ol ve adet günü bekle
Sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor endişen olmasınÇok teşekkür ederim kızlarpeki bir şey daha soracağım 12 sinde gece yarısı değerlendirme yapabildik yani daha önceden vücuda giren sperm 3 gün kalabiliyor diye biliyorum 11 ini zaten değerlendirdik 12 sinde de gece yarısı mümkün olabildi sizce doğru bir uygulama mı olmuş
Tamam canım çok teşekkür ederim çok sağolSperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor endişen olmasın
Rica ederim yakın zamanda hayırlı güzel haberlerini alırsın inşallahTamam canım çok teşekkür ederim çok sağol![]()
Çok teşekkür ederim inşallahRica ederim yakın zamanda hayırlı güzel haberlerini alırsın inşallah![]()
Iliskiden 12 gun sonra yap. Adete bir kac gun kala yani. Ama ben olsam adeti beklerdim. Gecikirse umutlanırdımTeşekkür ederim o günü değerlendirdik ama gebelik testini o günden ne kadar sonra yapmalıyım sizce
Her ay degisebilir yumurtlama gunu. Normalde ne zaman pik oluyordu ki? Iki cizgi de ayni koyulukta olmasi lazim. Bazen pcoslularda hep pik cikiyor o zaman ovulasyon testi yaniltici olabilir. Eger pcos varsa belirtmek istedimMerhaba bugün adetimin biteli 4 ncü günü fazla akıntım olduğu için şuan 2 tane ovulasyon testi yaptım ve pik olmuş iki çizgide koyu erken mi yanlış mı normal mi neden böyle oldu anlam veremedim cevap verirseniz çok mutlu olurum
Basit yumurta kisti var demişti doktor ama normal de 14 gün felan oluyordu sadece bir kere yine böyle erken olmuştu sonra 16 ncı günde tekrar olmuştu pik bu ayda öyle erken olunca merk ettimHer ay degisebilir yumurtlama gunu. Normalde ne zaman pik oluyordu ki? Iki cizgi de ayni koyulukta olmasi lazim. Bazen pcoslularda hep pik cikiyor o zaman ovulasyon testi yaniltici olabilir. Eger pcos varsa belirtmek istedim
Hormonlarimiz her ay farkli isliyor. Erken de olsa geç de olsa anlayabilmeniz ne guzel. Ona gore degerlendirmis olursunuz.Basit yumurta kisti var demişti doktor ama normal de 14 gün felan oluyordu sadece bir kere yine böyle erken olmuştu sonra 16 ncı günde tekrar olmuştu pik bu ayda öyle erken olunca merk ettim
Çok teşekkür ederim gerçektenHormonlarimiz her ay farkli isliyor. Erken de olsa geç de olsa anlayabilmeniz ne guzel. Ona gore degerlendirmis olursunuz.
Bazen bazi kadinlar ayda iki kez yumurtlayabiliyor. Ona da denk gelmis olabilirsiniz o zaman.