Ovulasyon testime bakar mısınız çatlama olmuş mu

kedima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2024
32
12
3
27
Kızlar ilk defa denıyorum da bi bakar mısınız size zahmet çatlama falan olmuş mu testte cevaplar için teşekkür ederim şimdidennn

Eklentiler

• IMG_0916.jpeg
    197 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar ilk defa denıyorum da bi bakar mısınız size zahmet çatlama falan olmuş mu testte cevaplar için teşekkür ederim şimdidennn
Evet 3 ünde catlamaya başlamış bugünde çatlamış
Pik olduğu zamanları değerlendirmişsindir inşallah bugünü ve yarınıda değerlendirsen iyi olur
Guzel haberler alırsın inşallah

Evet 3 ünde catlamaya başlamış bugünde çatlamış
Pik olduğu zamanları değerlendirmişsindir inşallah bugünü ve yarınıda değerlendirsen iyi olur
Guzel haberler alırsın inşallah
Ya çok çok teşekkür ederim değerlendirdim evet inşallah ya

Çatlama olup olmadığını nasıl anlıyoruz bu ay bende ilk defa yapiyorum da

Çatlama olup olmadığını nasıl anlıyoruz bu ay bende ilk defa yapiyorum da
iki belirgin çizgiyi görüyorsunuz yada t çizgisi c çizgisinden daha yoğun tenkteyse yumurtlama olur ve silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş demektir ama testi yapmadan 2 saat önce sıvı allımı yapmıyorsunuz kafanıza takılan durumda çekinmeden sorabilirsiniz

Peki ben bisey daha sorabilir miyim ben o günleri değerlendirdim ya dünden beri sağ kaşığıma ara ara batma oluyor acaba döllenme falanmıdır yoksa daha erken mi yada ben psikolojik mi hissediyorum

Peki ben bisey daha sorabilir miyim ben o günleri değerlendirdim ya dünden beri sağ kaşığıma ara ara batma oluyor acaba döllenme falanmıdır yoksa daha erken mi yada ben psikolojik mi hissediyorum
o günleri değerlendirdiğiniz için kasıt batma sancı ağrı olabiliyor normal döllenmenin olup olmadığını ancak 14/17 gün sonra anlaşılır

Aynı zamanda çatlamamış olmuş inşallah pozitif oluruz

Eklentiler

• 20240206_004118.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…