Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 3 ünde catlamaya başlamış bugünde çatlamışKızlar ilk defa denıyorum da bi bakar mısınız size zahmet çatlama falan olmuş mu testte cevaplar için teşekkür ederim şimdidennn![]()
evet çatlamış en son daki o günü değerlendir muhakkakKızlar ilk defa denıyorum da bi bakar mısınız size zahmet çatlama falan olmuş mu testte cevaplar için teşekkür ederim şimdidennn![]()
Ya çok çok teşekkür ederim değerlendirdim evet inşallah yaEvet 3 ünde catlamaya başlamış bugünde çatlamış
Pik olduğu zamanları değerlendirmişsindir inşallah bugünü ve yarınıda değerlendirsen iyi olur
Guzel haberler alırsın inşallah![]()
Tamamdır çok teşekkür ediyorumevet çatlamış en son daki o günü değerlendir muhakkak
iki belirgin çizgiyi görüyorsunuz yada t çizgisi c çizgisinden daha yoğun tenkteyse yumurtlama olur ve silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş demektir ama testi yapmadan 2 saat önce sıvı allımı yapmıyorsunuz kafanıza takılan durumda çekinmeden sorabilirsinizÇatlama olup olmadığını nasıl anlıyoruz bu ay bende ilk defa yapiyorum da
Peki ben bisey daha sorabilir miyim ben o günleri değerlendirdim ya dünden beri sağ kaşığıma ara ara batma oluyor acaba döllenme falanmıdır yoksa daha erken mi yada ben psikolojik mi hissediyorumiki belirgin çizgiyi görüyorsunuz yada t çizgisi c çizgisinden daha yoğun tenkteyse yumurtlama olur ve silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş demektir ama testi yapmadan 2 saat önce sıvı allımı yapmıyorsunuz kafanıza takılan durumda çekinmeden sorabilirsiniz
o günleri değerlendirdiğiniz için kasıt batma sancı ağrı olabiliyor normal döllenmenin olup olmadığını ancak 14/17 gün sonra anlaşılırPeki ben bisey daha sorabilir miyim ben o günleri değerlendirdim ya dünden beri sağ kaşığıma ara ara batma oluyor acaba döllenme falanmıdır yoksa daha erken mi yada ben psikolojik mi hissediyorum![]()
Tamam çok teşekkür ederimo günleri değerlendirdiğiniz için kasıt batma sancı ağrı olabiliyor normal döllenmenin olup olmadığını ancak 14/17 gün sonra anlaşılır
inşallah güzel haber verirsiniz rica ederimTamam çok teşekkür ederim![]()
Yaaa cok teşekkür ederim amin inşallahh iyi ki varsınızinşallah güzel haber verirsiniz rica ederim![]()
sizde iyiki varsınız inşallah gönlünüzce olur herşeyYaaa cok teşekkür ederim amin inşallahh iyi ki varsınız![]()