• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakar mısınız çatlama olmuş mu

kedima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2024
32
12
3
27
Kızlar ilk defa denıyorum da bi bakar mısınız size zahmet çatlama falan olmuş mu testte cevaplar için teşekkür ederim şimdidennn 🙏😌

Eklentiler

• IMG_0916.jpeg
    IMG_0916.jpeg
    197 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar ilk defa denıyorum da bi bakar mısınız size zahmet çatlama falan olmuş mu testte cevaplar için teşekkür ederim şimdidennn 🙏😌
Evet 3 ünde catlamaya başlamış bugünde çatlamış
Pik olduğu zamanları değerlendirmişsindir inşallah bugünü ve yarınıda değerlendirsen iyi olur
Guzel haberler alırsın inşallah🥰

Evet 3 ünde catlamaya başlamış bugünde çatlamış
Pik olduğu zamanları değerlendirmişsindir inşallah bugünü ve yarınıda değerlendirsen iyi olur
Guzel haberler alırsın inşallah🥰
Ya çok çok teşekkür ederim değerlendirdim evet inşallah ya ❤️❤️😊

Çatlama olup olmadığını nasıl anlıyoruz bu ay bende ilk defa yapiyorum da
iki belirgin çizgiyi görüyorsunuz yada t çizgisi c çizgisinden daha yoğun tenkteyse yumurtlama olur ve silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş demektir ama testi yapmadan 2 saat önce sıvı allımı yapmıyorsunuz kafanıza takılan durumda çekinmeden sorabilirsiniz

iki belirgin çizgiyi görüyorsunuz yada t çizgisi c çizgisinden daha yoğun tenkteyse yumurtlama olur ve silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş demektir ama testi yapmadan 2 saat önce sıvı allımı yapmıyorsunuz kafanıza takılan durumda çekinmeden sorabilirsiniz
Peki ben bisey daha sorabilir miyim ben o günleri değerlendirdim ya dünden beri sağ kaşığıma ara ara batma oluyor acaba döllenme falanmıdır yoksa daha erken mi yada ben psikolojik mi hissediyorum 🥺

Peki ben bisey daha sorabilir miyim ben o günleri değerlendirdim ya dünden beri sağ kaşığıma ara ara batma oluyor acaba döllenme falanmıdır yoksa daha erken mi yada ben psikolojik mi hissediyorum 🥺
o günleri değerlendirdiğiniz için kasıt batma sancı ağrı olabiliyor normal döllenmenin olup olmadığını ancak 14/17 gün sonra anlaşılır

Aynı zamanda çatlamamış olmuş inşallah pozitif oluruz

Eklentiler

• 20240206_004118.jpg
    20240206_004118.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 45
Back