Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testime bakar mısınız çatlama olmuş mu
- Konu Sahibi kedima
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet 3 ünde catlamaya başlamış bugünde çatlamışKızlar ilk defa denıyorum da bi bakar mısınız size zahmet çatlama falan olmuş mu testte cevaplar için teşekkür ederim şimdidennn
Pik olduğu zamanları değerlendirmişsindir inşallah bugünü ve yarınıda değerlendirsen iyi olur
Guzel haberler alırsın inşallah
evet çatlamış en son daki o günü değerlendir muhakkakKızlar ilk defa denıyorum da bi bakar mısınız size zahmet çatlama falan olmuş mu testte cevaplar için teşekkür ederim şimdidennn
Ya çok çok teşekkür ederim değerlendirdim evet inşallah yaEvet 3 ünde catlamaya başlamış bugünde çatlamış
Pik olduğu zamanları değerlendirmişsindir inşallah bugünü ve yarınıda değerlendirsen iyi olur
Guzel haberler alırsın inşallah
Tamamdır çok teşekkür ediyorumevet çatlamış en son daki o günü değerlendir muhakkak
- 14 Aralık 2018
- 93
- 13
- 88
- 24
iki belirgin çizgiyi görüyorsunuz yada t çizgisi c çizgisinden daha yoğun tenkteyse yumurtlama olur ve silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş demektir ama testi yapmadan 2 saat önce sıvı allımı yapmıyorsunuz kafanıza takılan durumda çekinmeden sorabilirsinizÇatlama olup olmadığını nasıl anlıyoruz bu ay bende ilk defa yapiyorum da
Peki ben bisey daha sorabilir miyim ben o günleri değerlendirdim ya dünden beri sağ kaşığıma ara ara batma oluyor acaba döllenme falanmıdır yoksa daha erken mi yada ben psikolojik mi hissediyorumiki belirgin çizgiyi görüyorsunuz yada t çizgisi c çizgisinden daha yoğun tenkteyse yumurtlama olur ve silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş demektir ama testi yapmadan 2 saat önce sıvı allımı yapmıyorsunuz kafanıza takılan durumda çekinmeden sorabilirsiniz
o günleri değerlendirdiğiniz için kasıt batma sancı ağrı olabiliyor normal döllenmenin olup olmadığını ancak 14/17 gün sonra anlaşılırPeki ben bisey daha sorabilir miyim ben o günleri değerlendirdim ya dünden beri sağ kaşığıma ara ara batma oluyor acaba döllenme falanmıdır yoksa daha erken mi yada ben psikolojik mi hissediyorum
Tamam çok teşekkür ederimo günleri değerlendirdiğiniz için kasıt batma sancı ağrı olabiliyor normal döllenmenin olup olmadığını ancak 14/17 gün sonra anlaşılır
inşallah güzel haber verirsiniz rica ederimTamam çok teşekkür ederim
Yaaa cok teşekkür ederim amin inşallahh iyi ki varsınızinşallah güzel haber verirsiniz rica ederim
sizde iyiki varsınız inşallah gönlünüzce olur herşeyYaaa cok teşekkür ederim amin inşallahh iyi ki varsınız
- 5 Şubat 2024
- 21
- 1
- 1
- 29