Koyulaşmaya başlamış devam edin yapmaya. Ama aynı saatlerde yapın kaçırmayın.
Daha olmamıs yarın veya dıger gune olur sanırım
Henüz pik değil ama koyulaşma başlamış yakındır inşallah devam yapmaya
Cok tesekkurler devam edicem o haldeKoyulaşmaya başlamış devam edin yapmaya. Ama aynı saatlerde yapın kaçırmayın.
İnşallah çok teşekkür ederimDaha olmamıs yarın veya dıger gune olur sanırım
Acaba kaçırmamak için bugun saat 10 da tekrar etsem olurmu?daha koyu olması gerekiyor sanırım. deneyimliler de yorum yapar ama en az c kadar olacakmış t.
Cok teşekkür ederimHenüz pik değil ama koyulaşma başlamış yakındır inşallah devam yapmaya
ben de çok yeniyim ama anladığım kadarıyla her gün aynı saatte ypamak gerekiyor. bir de sabah 11 akşam 8 arası denilmiş. sabırlı ol bence yarın tekrarlarsın ve piki görürsün inşallah.Acaba kaçırmamak için bugun saat 10 da tekrar etsem olurmu?
İnşallahben de çok yeniyim ama anladığım kadarıyla her gün aynı saatte ypamak gerekiyor. bir de sabah 11 akşam 8 arası denilmiş. sabırlı ol bence yarın tekrarlarsın ve piki görürsün inşallah.
Evet pik olmuş. Dün ilişki olduysa yeterli merak etmeyin. Yarını da değerlendirinTecrübeli arkadaşlar bu akşam ilişki günüm deil yarın sabah denemek istiyorum. Sizce bu pik mi birden artış gösterdi bugün. Ne yapmalıyım sizce bu teste göre
Çok ince Bi daha artması gerek deilmi ben de sonradan öyle gördüm umarım dediğiniz gibidir. Sağolsun :)Pardon yanlış bakmışım. Pik olmamış ama olmak üzere bu akşam yarın sabah olur gibi
Evet tam pik olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?