Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl gün bugunEki Görüntüle 2632444
Arkadaşlar bugünkü testim sizce çatlamismi ve bugunüde degerlendirmem gerekirmi?![]()
Asıl gün bugun ❤
Çaktırmadan ortamı hazırla sen bu gece hayır dıyemesinÇatışmaya devam o halde
bakalım eşim de öyle düşünüyor mu
![]()
Hahha adam bıktı artıkÇaktırmadan ortamı hazırla sen bu gece hayır dıyemesin![]()
Walla hangımız bıkmadık kiHahha adam bıktı artıkneyse sabrın sonu selamet inşallah işe yararda bu sefer ben çemkiririm
![]()
Cok doğru valla yumurtlama si ayrı çatlaması ayrı garanti olsun diye ondan sonrada devam etmesi ayrı sıyırdık iyice iyimiWalla hangımız bıkmadık ki![]()
LH düşmüş çatlamışArkadaşlar bugünkü testim de bu şekilde devam mı acaba değerlendirmeyeEki Görüntüle 2633040 tamamen catlamis oldugunu nasıl anlayacagim ben
![]()
Peki bugunüde değerlendirmemiz gerekiyormu acaba?LH düşmüş çatlamış
Gerek yok artık bugün değil önceki gün çatlamış. Tutmuştur inşallahPeki bugunüde değerlendirmemiz gerekiyormu acaba?
Gebelik testi yapsana canım kaç gün gecikti regl inKizlar sizce benim yumurtlamam nasıldır her gün farklı saatte yaptım adet olmam gerek olamadim
4 gün oldu canımGebelik testi yapsana canım kaç gün gecikti regl in![]()
Belirebilir tekrar silinebilir bu gayet normal bi durum. Daha yapmayın zaten bırakın artık adet gününü bekleyinArkadaşlar rica etsem testlerimi yorumlayabilirmisiniz yumurta pik oldu siliklesti fakat yine t cizgisi belirmeye başladı anlayamadımEki Görüntüle 2634149
Herhangi bir sıkıntı yoktur değilmi bu arada çok teşekkür ederim yorum icinBelirebilir tekrar silinebilir bu gayet normal bi durum. Daha yapmayın zaten bırakın artık adet gününü bekleyin
Hayır hayır gayet normal bi durum daha artıp pik gibi bile olabilir. Rica ederim ne demekHerhangi bir sıkıntı yoktur değilmi bu arada çok teşekkür ederim yorum icin![]()