- 5 Şubat 2019
- 145
- 38
- 48
- Konu Sahibi Denizkokusu123
-
Benimde 30 Martta böyle çıkmıştı. Akşamına tekrar yaptım ve silik çıktı. Hoff bu tür durumlar beni çok strese sokuyor. Daha da yapmadım test. Elimden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorum bugünleri. Adetime 2 hafta var. Bakalım ne olacak. 2-3 aydır uğraşıyorum henüz. İlk defa bu ay takip ettim yumurtlama günlerimi. Sizin kaç ay oldu hamilelik isteyeli?
İnşallah Allah gönlünüze göre versin. Benim bir oğlum var 5yasında iki senedir ikinci çocuğu istiyoruz nasip olmadı dahaBenimde 30 Martta böyle çıkmıştı. Akşamına tekrar yaptım ve silik çıktı. Hoff bu tür durumlar beni çok strese sokuyor. Daha da yapmadım test. Elimden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorum bugünleri. Adetime 2 hafta var. Bakalım ne olacak. 2-3 aydır uğraşıyorum henüz. İlk defa bu ay takip ettim yumurtlama günlerimi. Sizin kaç ay oldu hamilelik isteyeli?
Evet bende ona şaşırdım aşırı bi koyuluk olmadı pko yok ama arada yumurtalık da kist oluşuyor adetle atılıyorEvet olmuş çatlamış gibi görünüyor ama çok koyu olmamış diğer çizgi pko mu var
Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşAllah. İlk defa olacak olana da ikinciyi isteyenede Rabbim nasip eder inşAllah. Ah bir tane yavrum olsa benimdeİnşallah Allah gönlünüze göre versin. Benim bir oğlum var 5yasında iki senedir ikinci çocuğu istiyoruz nasip olmadı daha
Doktora gittiniz mi ne zamandır istiyorsunuz çocukEvet bende ona şaşırdım aşırı bi koyuluk olmadı pko yok ama arada yumurtalık da kist oluşuyor adetle atılıyor
Sıkmayın canınızı daha çok yeni inşallah allahım nasip ederRabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşAllah. İlk defa olacak olana da ikinciyi isteyenede Rabbim nasip eder inşAllah. Ah bir tane yavrum olsa benimde
Evet gittim hormon testi yaptılar biraz prolaktin oynuyor brde yumurtalık kisti oluşuyor kendiliğinden eriyorDoktora gittiniz mi ne zamandır istiyorsunuz çocuk
Benimde yüksekti ilaçla düşmüştü 3 aydır ölçtürmüyorum belki yine yükseldiEvet gittim hormon testi yaptılar biraz prolaktin oynuyor brde yumurtalık kisti oluşuyor kendiliğinden eriyor
Benimde daha önce ilaçla düşmüştü yine yükselmiş göğsümden sıvı geldğide oluyo bazen aşırı yüksek de değildi halbuki en 33çıkmıştıBenimde yüksekti ilaçla düşmüştü 3 aydır ölçtürmüyorum belki yine yükseldi
Benim sıvı gelmiyor da çok ağrıyor sizde de oluyor mu ağrı bir de sıvı kendiliğinden mi geliyor sıkınca mı?Benimde daha önce ilaçla düşmüştü yine yükselmiş göğsümden sıvı geldğide oluyo bazen aşırı yüksek de değildi halbuki en 33çıkmıştı
Yok ağrı normal zamanlarda olmuyor adet döneminde hassaslık oluyor geçiyor sonra.sıvı da sıkınca geliyor kendiliğinden akmıyor ben acaba geliyo mu diye sıkınca biliyorum yükseldiğiniBenim sıvı gelmiyor da çok ağrıyor sizde de oluyor mu ağrı bir de sıvı kendiliğinden mi geliyor sıkınca mı?
Çok mu geliyo sıvı bende sıkınca azıcık ıslanıyorYok ağrı normal zamanlarda olmuyor adet döneminde hassaslık oluyor geçiyor sonra.sıvı da sıkınca geliyor kendiliğinden akmıyor ben acaba geliyo mu diye sıkınca biliyorum yükseldiğini
Vala çok sıkamıyorum sıksam belki gelecek ama sıvıyı gördğüm an bırakıyorum sizde sıkmayın sürekli uyarırsınız ve artış olur hormondaÇok mu geliyo sıvı bende sıkınca azıcık ıslanıyor
ben 16 Şubat'ta bat oldum. Bu ay da 15 Mart'ta bat oldum. Benim adet döngüm 28 değil galiba? Benim hesabıma göre 31 çıkıyor döngü. Doğru mu? Tahmini yumurtlama günüm ne zaman sizce? Lütfen bir kişi bile olsa yardımcı olsun, bugün test alicam duruma göreSıkmayın canınızı daha çok yeni inşallah allahım nasip eder
Merhaba canım testi ilk defa yapacaklar için adet bittiği gibi başlayın diyorlar yumurtlama ve çatlamayı görene kadar devam edinben 16 Şubat'ta bat oldum. Bu ay da 15 Mart'ta bat oldum. Benim adet döngüm 28 değil galiba? Benim hesabıma göre 31 çıkıyor döngü. Doğru mu? Tahmini yumurtlama günüm ne zaman sizce? Lütfen bir kişi bile olsa yardımcı olsun, bugün test alicam duruma göre
Banada tam koyu olması lazım dediler, ikiside aynı renkte kopkoyu olmaliymis. Bende kendi testimden bişi anlamadımKızlar dün silik çıkan testim yani çatlama olarak kabul ettiğimiz bugün tekrar yaptım ama hafif koyu çıktı ne şimdi bu
Testlerime bakar mısınız? 29 Mart akşamı 20.00 da yaptığımda 1-2 bardak çay içmiştim. Ondan öyle çıkmış olabilir mi? Belkide pik çıkacaktı veya çıktı ama ben test yapmadığım için görmemiş olabilirim. Bu arada adetime 15 gün var, eğer erken olmazsam. Bu testlerden ne anlamalıyım?Merhaba canım testi ilk defa yapacaklar için adet bittiği gibi başlayın diyorlar yumurtlama ve çatlamayı görene kadar devam edin
Merhaba canım testi ilk defa yapacaklar için adet bittiği gibi başlayın diyorlar yumurtlama ve çatlamayı görene kadar devam edin
Hala silik bu bence çatlamıştır büyük ihtimalKızlar dün silik çıkan testim yani çatlama olarak kabul ettiğimiz bugün tekrar yaptım ama hafif koyu çıktı ne şimdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?