Kızlar ne olur testime bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar Regli 2 gün geçikti.
Dün akşam bu testi yaptım,
Az önce atmak için baktım bu çizgi çıkmış.
Şimdi ben normalde diğer aylarda aynı bu testı yapıyordum. Hiç böyle olmadı genelde testleri birgün bekletiyorum.
12 martta çatlama gördüm.
Çatlama üzerinden 15 gün geçince regli olmam gerekiyordu olmadım.
Sadece kaşığımda ara ara sızı var, ve beyaz akıntım var.
Sizce kuruma çizgisi mi
Benim başıma geldi bu bende buharlaşma çizgisi dedim adet olmadım sonra bir hafta bekledim erken gebelik aldım pozitif çıktı silik çıkan testi de ekliyorum buraya

Eklentiler

• IMG_9379.webp
    IMG_9379.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_9378.webp
    IMG_9378.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9377.webp
    IMG_9377.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 28
Benim başıma geldi bu bende buharlaşma çizgisi dedim adet olmadım sonra bir hafta bekledim erken gebelik aldım pozitif çıktı silik çıkan testi de ekliyorum buraya
Bu da sonrasında yaptığım 😅

Eklentiler

• d70d1cc2-ade6-4386-89f0-c7c947576d93.webp
    d70d1cc2-ade6-4386-89f0-c7c947576d93.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 28
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah
Benim şöyle oldu dün akşam yaptım testı, aslında 5 Dk da beklemedim baktım birsey yok kaldırdım.
Sonra bugün saat 3,4 gibi öğlenden sonra atayım dedim.
Bir baktım böyle olmuş. Kuruma mı yada gebelik mi anlamadım.
Sadece ben bu markayı bir çok kez denedim hiç böyle kuruma yapmadı.evde başka testim yoktu tekrar yapamadım.

Canım hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah
Benim şöyle oldu dün akşam yaptım testı, aslında 5 Dk da beklemedim baktım birsey yok kaldırdım.
Sonra bugün saat 3,4 gibi öğlenden sonra atayım dedim.
Bir baktım böyle olmuş. Kuruma mı yada gebelik mi anlamadım.
Sadece ben bu markayı bir çok kez denedim hiç böyle kuruma yapmadı.evde başka testim yoktu tekrar yapamadım.
Ben bir daha akşam yatarken bakmıştım çöpe atacaktım baktım böyle bir şey var genelde sabah ilk idrarla yapın diyorlar eğer bekleyemeyecek gibiysen erken gebelik testi almanı tavsiye ederim canım o kesin sonuç veriyor

Ben bir daha akşam yatarken bakmıştım çöpe atacaktım baktım böyle bir şey var genelde sabah ilk idrarla yapın diyorlar eğer bekleyemeyecek gibiysen erken gebelik testi almanı tavsiye ederim canım o kesin sonuç veriyor
Canım test almaya çalışacağım yarın,
Ya eşime söylemek istemiyorum net emin olmadan.
Ama sadece şunu biliyorum bu testi geçen aylarda da yaptım hiç böyle olmadı. 00.00 itibari ile gecikmem 3 olacak.
Hafif bir kaeım ağrım var ve beyaz akıntım

Canım test almaya çalışacağım yarın,
Ya eşime söylemek istemiyorum net emin olmadan.
Ama sadece şunu biliyorum bu testi geçen aylarda da yaptım hiç böyle olmadı. 00.00 itibari ile gecikmem 3 olacak.
Hafif bir kaeım ağrım var ve beyaz akıntım
Akıntı yoğunluğu Kasık ağrısı baş ağrısı gibi belirtiler ilk belirtilerdir ama aynı zamanda regl belirtileri de olduğu için yine garanti olsun diye test yapmak en iyisi hakkınızda hayırlısı olsun canım eşinle birlikte ♥️

Akıntı yoğunluğu Kasık ağrısı baş ağrısı gibi belirtiler ilk belirtilerdir ama aynı zamanda regl belirtileri de olduğu için yine garanti olsun diye test yapmak en iyisi hakkınızda hayırlısı olsun canım eşinle birlikte ♥️
Canım baş ağrım,
Akıntım, ciddi anlamda halsizliğim var.
Cookkk sağol canım.
Telaşım şundan bugün iki tane alveres aldım baş ağrım var diye

Canım baş ağrım,
Akıntım, ciddi anlamda halsizliğim var.
Cookkk sağol canım.
Telaşım şundan bugün iki tane alveres aldım baş ağrım var diye
Hiç bir şey olmaz görümcem hamile olduğunu bilmiyordu âdet söktürücü iğneler ilaçlar neler kullandı aslan gibi oğlu var şu an hiç bir şey olmadı ferah tut gönlünü

Beta çok yüksek değilse öyle hemen 5 dk içinde çıkmıyor ama zaman geçtikçe silik çizgi çıkabiliyor ben o şekilde öğrenmiştim sadece test çizgisi o kadar sağda mı normalde eğer yeri orasıysa t çizgisinin bence hamilesiniz

Beta çok yüksek değilse öyle hemen 5 dk içinde çıkmıyor ama zaman geçtikçe silik çizgi çıkabiliyor ben o şekilde öğrenmiştim sadece test çizgisi o kadar sağda mı normalde eğer yeri orasıysa t çizgisinin bence hamilesiniz
Evet canım t çizgisi orda, bugün test alıp bakmak istpyoeum tekrar.
İçim rahat etsin diye.

Siz kaç saat sonra testte bakmıştınız

Hiç bir şey olmaz görümcem hamile olduğunu bilmiyordu âdet söktürücü iğneler ilaçlar neler kullandı aslan gibi oğlu var şu an hiç bir şey olmadı ferah tut gönlünü
İşte hafif kasık ağrım var, sanki olacak gibiyim.
Bugün tam 3.günü geçikmenin.

Siz kaç saat sonra testte bakmıştınız
Kaç saatini hatırlamıyorum sabah erken yapıp çıkmadı diye bırakmıştım saatler sonra lavaboya girdiğimde belli belirsiz çizgi görmüştüm hatta umutlanmak istememiştim iki gün sonra kan testiyle öğrenmiştim

Back
X