- Konu Sahibi Denizkokusu123
-
Teste devam edin. 10. 18. Günler arası oluyor genelde yumurtlama. Adetleriniz düzenliyse zaten yarın öbürgün yumurtlama gününüzAdetimin başladigi ilk günden itibaren 13.gün şuan. İnternetten baktığımda göre öyle hesaplanıyor galiba. Genelde 1-2 gün oynuyor bende. 28 oluyor döngüm. İnşAllah gerek kalmaz yapmama
Bat günü ne bilmiyorum galibaBat gününden kaç gün geçti ve silik hala testiniz
Teste devam edin. 10. 18. Günler arası oluyor genelde yumurtlama. Adetleriniz düzenliyse zaten yarın öbürgün yumurtlama gününüz
Evet arkadaşım haklı.devam edin daha olmamış olabilirsiniz.Adetimin başladigi ilk günden itibaren 13.gün şuan. İnternetten baktığımda göre öyle hesaplanıyor galiba. Genelde 1-2 gün oynuyor bende. 28 oluyor döngüm. İnşAllah gerek kalmaz yapmama
Adet günü bat günü.Bat günü ne bilmiyorum galiba
İnşAllah öyledir, devam edeceğim inşAllahTeste devam edin. 10. 18. Günler arası oluyor genelde yumurtlama. Adetleriniz düzenliyse zaten yarın öbürgün yumurtlama gününüz
Umarım hamile kalırsınızİnşAllah öyledir, devam edeceğim inşAllah
Adet günü bat
Bittiği günden hesaplarsam 9 gün oldu, olduğum tarihten itibaren sayarsam 13 gün olduBat gününden kaç gün geçti ve silik hala testiniz
İnşAllah, çok istiyorum...Umarım hamile kalırsınız
Ortalama 5 gün içinde yumurtlama gününüz olur.adetiniz düzenliyse onu rahat takip edersiniz.yumurtlama olmadan da silik oluyor.yumurtlama bitince de silik oluyor.insallah anlatabilmişimdir.Bittiği günden hesaplarsam 9 gün oldu, olduğum tarihten itibaren sayarsam 13 gün oldu
Şunu anlamıyorum, evlendiği ilk ay hamile kalan var. İstediği ayda hamile kalan var. Hatta hiç yumurtlama vs. Hesaplamayan biliyorum, ama neden bizim için böyle zor oluyorEvet arkadaşım haklı.devam edin daha olmamış olabilirsiniz.
Allah razı olsun, İçim rahatladi açıkçası. İnşAllah güzel haberlerle gelirim burayaOrtalama 5 gün içinde yumurtlama gününüz olur.adetiniz düzenliyse onu rahat takip edersiniz.yumurtlama olmadan da silik oluyor.yumurtlama bitince de silik oluyor.insallah anlatabilmişimdir.
İnşallah Allah gönlüne gore versin canım
Psikolojik olabilir.evet bazıları hemen hamile kalıyor bazıları çok istiyor sürekli takip ediyor.inan bende hep takip ediyorum test yapıyorum falan ama kısmet.hersey etken görünüyor bu hamile kalma işinde.Şunu anlamıyorum, evlendiği ilk ay hamile kalan var. İstediği ayda hamile kalan var. Hatta hiç yumurtlama vs. Hesaplamayan biliyorum, ama neden bizim için böyle zor oluyor
Ah bir bilsem.. imtihan heralde sabretmek lazım benim 8 aydır olmuyorŞunu anlamıyorum, evlendiği ilk ay hamile kalan var. İstediği ayda hamile kalan var. Hatta hiç yumurtlama vs. Hesaplamayan biliyorum, ama neden bizim için böyle zor oluyor
Rabbim en kısa zamanda dualarımızı kabul etsin inşAllah. Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama dualarımdasiniz inşAllahAh bir bilsem.. imtihan heralde sabretmek lazım benim 8 aydır olmuyor
Daha 8 ay ne ki canım.benim 11 yıl oldu eşim de gönülsüz hergun onu ayarticam diye akla karayı seçiyorumAh bir bilsem.. imtihan heralde sabretmek lazım benim 8 aydır olmuyor
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.senin de hamisligini burda kutlarız inşallah.sen stres yapma yumurtlama gununu takip et.cok zaman geçerse doktor kontrolüne gidersin inşallah bebeğinin haberini alırsın merak etme canimAllah razı olsun, İçim rahatladi açıkçası. İnşAllah güzel haberlerle gelirim buraya
Allah kabul eder inşallah dualarımızıRabbim en kısa zamanda dualarımızı kabul etsin inşAllah. Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama dualarımdasiniz inşAllah
Problem mi var neden olmadı şimdiye kadar eşiniz neden istemiyor ki yaş kaçDaha 8 ay ne ki canım.benim 11 yıl oldu eşim de gönülsüz hergun onu ayarticam diye akla karayı seçiyorum
Benim bir kızım var eşimin bir kızı var.esim sürekli çocuk çok sorumluluk istiyor bak görüyorsun kizlar büyüdükçe cocuk yapmaktan korkuyorum diyor.adam bıkmışProblem mi var neden olmadı şimdiye kadar eşiniz neden istemiyor ki yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?