• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.senin de hamisligini burda kutlarız inşallah.sen stres yapma yumurtlama gununu takip et.cok zaman geçerse doktor kontrolüne gidersin inşallah bebeğinin haberini alırsın merak etme canim
Allah razı olsun, inşAllah 🤲 sakinlikle beklemeyi düşünüyorum, çok zaman geçerse direk doktora başvuracağım dediğiniz gibi. Yunurtaliklarima falan baktırdım sorun yok dedi doktor ama başka bir sorun da olabilir. Bu arada göğüs sizlamasi başladı, ayriyetten karnında iğne batması tarzında şeyler başladı, İnşAllah yumurtlama dönemimdir ve ondandir. Çünkü sadece adet donemlerimde oluyordu

Allah razı olsun, inşAllah 🤲 sakinlikle beklemeyi düşünüyorum, çok zaman geçerse direk doktora başvuracağım dediğiniz gibi. Yunurtaliklarima falan baktırdım sorun yok dedi doktor ama başka bir sorun da olabilir. Bu arada göğüs sizlamasi başladı, ayriyetten karnında iğne batması tarzında şeyler başladı, İnşAllah yumurtlama dönemimdir ve ondandir. Çünkü sadece adet donemlerimde oluyordu
Yarın tekrar test yapın yumurtlama döneminde o belirtiler oluyor.yumurtalikda bir problem yoksa genelde bişey çıkmaz içiniz rahat olsun.biraz deneyin inşallah hemen olur.

BN

Benim bir kızım var eşimin bir kızı var.esim sürekli çocuk çok sorumluluk istiyor bak görüyorsun kizlar büyüdükçe cocuk yapmaktan korkuyorum diyor.adam bıkmış 😂
Hiçbir sorun yok.esim geri cekilme yöntemini kullanıyor kendince.hamilelikolsa göbek atar o ayrı ama bende kazara olsun diye resmen dua ediyorum.
Sağlığımız iyi ben 35 eşim 42 yaşında.doktorda herşey iyi diyor herşey eşimde bitiyor 😂
Kendinden geçir yumurtlama günü geri çekilmeyi unutsun sjdjfjfj

Yumurtlama dönemi değerlendirince de böyle ağrılar olabiliyor normal

Şunu anlamıyorum, evlendiği ilk ay hamile kalan var. İstediği ayda hamile kalan var. Hatta hiç yumurtlama vs. Hesaplamayan biliyorum, ama neden bizim için böyle zor oluyor
nasip işi gercekten. is yerinden bi arkadasim var. yillardir pko hastasi. evlendikten 15 gun sonra hamile kalmis. ovulasyon testlerinden bahsettim. ne oldugunu bile bilmiyor.

Kendinden geçir yumurtlama günü geri çekilmeyi unutsun sjdjfjfj
Ay canım neler yapmadım.neyse sonunda ikna oldu.simdi oda sen de bı problem var heralde olmuyo cocugumuz diyo.dun rüyasında erkek bebek girmus.sana keçiboynuzu ve incir yediricem diyorum.
Şimdi kıvama geldi bari hemen olsunda tekrar vazgeçmesin adam.

Ay canım neler yapmadım.neyse sonunda ikna oldu.simdi oda sen de bı problem var heralde olmuyo cocugumuz diyo.dun rüyasında erkek bebek girmus.sana keçiboynuzu ve incir yediricem diyorum.
Şimdi kıvama geldi bari hemen olsunda tekrar vazgeçmesin adam.
Sürekli küçük çocuklardan bahsedip heveslendirin vazgeçmez ya kim sevmez çocuk🥰

Sürekli küçük çocuklardan bahsedip heveslendirin vazgeçmez ya kim sevmez çocuk🥰
Ben çocuk diye ölüyorum zaten.surekli bebek çocuk anlatıp duruyorum.kardesimin çocuğu oldu yeni onu kucağına alınca biraz yumuşadı.
Ne yapıp edip ikna edicem artık.bide hamile kalsam benden hevesli olur ama hamile kalana kadar beni benden aldı adam 😂

Ben çocuk diye ölüyorum zaten.surekli bebek çocuk anlatıp duruyorum.kardesimin çocuğu oldu yeni onu kucağına alınca biraz yumuşadı.
Ne yapıp edip ikna edicem artık.bide hamile kalsam benden hevesli olur ama hamile kalana kadar beni benden aldı adam 😂
en kısa zamanda kalırsınız inşallah🙏🏻

Benimde Testlerime bakabilirmisnz dün yumurtlama bugün çatlama mı oldu şimdi ben daha koyu bekliyordum😒

Eklentiler

• IMG_20210331_142626.jpg
    IMG_20210331_142626.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210330_150352.jpg
    IMG_20210330_150352.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 41
Benimde Testlerime bakabilirmisnz dün yumurtlama bugün çatlama mı oldu şimdi ben daha koyu bekliyordum😒
Buradaki arkadaşların dediklerinden yola çıkarak söylüyorum ama tabiki bende çok acemiyim bu konuda. Tam koyulastiktan sonra bidahaki test veya testlerde silikleşirse çatlama olmuş demektir diyorlardı. Çok heyecanlı bu durum 🥺

Hem heyecan hem stres off😒😤
Benimde 30 Martta böyle çıkmıştı. Akşamına tekrar yaptım ve silik çıktı. Hoff bu tür durumlar beni çok strese sokuyor. Daha da yapmadım test. Elimden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorum bugünleri. Adetime 2 hafta var. Bakalım ne olacak. 2-3 aydır uğraşıyorum henüz. İlk defa bu ay takip ettim yumurtlama günlerimi. Sizin kaç ay oldu hamilelik isteyeli?

Back