• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakabilir misiniz yumurtlama mı acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yellow77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
14
3
1
29
Tam koyu değil ama bu yumurtlama olabilir mi kızlar bundan sonraki testim siliklesti tekrar çünkü 🤔

Eklentiler

• IMG_20210317_142136.jpg
    IMG_20210317_142136.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 79
Tam koyu değil ama bu yumurtlama olabilir mi kızlar bundan sonraki testim siliklesti tekrar çünkü 🤔
İki çizginin Aynı derecede koyu olduğu zaman olduğunu veya t nin c den daha koyu olduğu zaman için öyle diyorlar aslında. Bende çok kullandım ama fayda göremedim. İnşallah sen görürsün 😇

İki çizginin Aynı derecede koyu olduğu zaman olduğunu veya t nin c den daha koyu olduğu zaman için öyle diyorlar aslında. Bende çok kullandım ama fayda göremedim. İnşallah sen görürsün 😇
Evet normalde öyle dediklerini biliyorum ama bundan sonraki testim silikleşti tekrar o günleri de değerlendirdik ama yumurtlama mı değil mi emin olamadım bende tam

Evet normalde öyle dediklerini biliyorum ama bundan sonraki testim silikleşti tekrar o günleri de değerlendirdik ama yumurtlama mı değil mi emin olamadım bende tam
Bende emin olamadım açıkçası, ama en azından değerlendirmişsiniz. İnşallah öyledir. Bu testlerle fayda görenler çok. Bende işe yaramadı, gerekli muayeneleri oldum ne bende ne eşimde sorun olmadığı halde olmadı bu ay tedaviye başladım fakat test negatif...benim olmadı umarım sizin bu ay olmuştur.😇

İnşallah bakalım 😇
Bende emin olamadım açıkçası, ama en azından değerlendirmişsiniz. İnşallah öyledir. Bu testlerle fayda görenler çok. Bende işe yaramadı, gerekli muayeneleri oldum ne bende ne eşimde sorun olmadığı halde olmadı bu ay tedaviye başladım fakat test negatif...benim olmadı umarım sizin bu ay olmuştur.

Evet bende ilk defa kullanıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlanır. Sizin için de herşey güzel olur inşallah bazen stres bile gebe kalmayı etkileyebiliyo hicbisey olmasa bile

Testi yapmadan en az 2 saat önce sıvı alımını durdurmak gerekiyor. Eğer buna dikkat etmediyseniz t çizgisi silik çıkmış olabilir.

Instagram'da bir gebenin günlüğü diye bı sayfa var orda eczacı teknikeri ebru hanim bir saat önceden kesmelisiniz diye okumuştum öyle yapıyordum bende

Bende bu ay ilk kez denedim bu yöntemi. Benim aldığım testte öyle yazıyordu. Ama ben çalıştığım için çok dikkat edemedim sıvı alımı ve saatlere . Benimde sizinkinden biraz daha koyu oldu. Ertesi günde silikleşti.

Ben de çalıştığım için bazen dikkat edemedigim oldu bende de ertesi gün silikleşti umarım sizin de benim de sıvı alımınını kısıtlamaktan dolayı böyledir ve bunun sonunda güzel haber alırız 😇

Bende bu ay ilk kez denedim bu yöntemi. Benim aldığım testte öyle yazıyordu. Ama ben çalıştığım için çok dikkat edemedim sıvı alımı ve saatlere . Benimde sizinkinden biraz daha koyu oldu. Ertesi günde silikleşti.

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-21-18-53-39-627_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-03-21-18-53-39-627_com.instagram.android.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2021-03-21-14-42-57-575_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-03-21-14-42-57-575_com.instagram.android.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 55
Benim bat yarın bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel şeyler olur 😊

Bu sayfayı biliyorum bende. Test markalarına göre de sıvı alımı değişebilir bilemiyorum

Back