- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Benimde ayın 24. 25 inci pik günüm. Benimde iki gün kırmızı cıktı.Kızlar herkese iyi günleraralığın 15 de kimyasal gebelik geçirdim korunmadım ocak ayın da olmadı ama ovülasyon testi ile yumurtlamayı takip de ediyorum yine başladım bu ay dün yumurtlama oldu bugün yine yaptım yine oldu beni bilgilendirir misiniz yardım eder misiniz lütfen sizce iyi mi iki gün üst üste yumurtlama olması
Evet pikPik mi sizce
O pik değilmiş bu akşamda böyle çıktı şimdi pik diyebilirizEvet pik
2 gün cıkabiliyor. Benimde 2 gün çıktı canm.O pik değilmiş bu akşamda böyle çıktı şimdi pik diyebiliriz
O pik değilmiş bu akşamda böyle çıktı şimdi pik diyebiliriz
Bunda pik yok ama
11 ve 12 günler pik ben yapalı 7 gün oldu. Matlaştı bide banyoda bıraktımBunda pik yok ama
Yarın siliklesmesini bekliyrm11 ve 12 günler pik ben yapalı 7 gün oldu. Matlaştı bide banyoda bıraktım
Ben 11, 12, 13 ve 14. Günlerimi değerlendirdim. Bence bugünü kaçırma. Yarını da değerlendir.Yarın siliklesmesini bekliyrm
Degerlendiremedim uyumuşum şimdi test yaptım yine pik atılmamış daha yumurta sevindim bugün değerlendiririm insaallahBen 11, 12, 13 ve 14. Günlerimi değerlendirdim. Bence bugünü kaçırma. Yarını da değerlendir.
Erken yapmışsınDegerlendiremedim uyumuşum şimdi test yaptım yine pik atılmamış daha yumurta sevindim bugün değerlendiririm insaallah
Ben sabah akşam yapiyrm test farkı görmek icinErken yapmışsın
Evet canım hayırlı olsun darısı başımızaAdetim dün gelmesi gerekiyordu gelmedi ve test yaptım ve çift çizgi çıktı sizce hamile miyimEki Görüntüle 2775231 Eki Görüntüle 2775231
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?