Hı hı evet dünde bugünde değerlendirdik20.ci gün yumurtlama olmuş inşallah değerlendirmişsinizdir 21.ci günde çatlama olmuş
Yarını da değerlendir sonra gün aşırı değerlendirmeye devam adete 4-5 gün kala beklemeye geçHı hı evet dünde bugünde değerlendirdik
Normalde de gün aşırı oluyo düzenli olarakYarını da değerlendir sonra gün aşırı değerlendirmeye devam adete 4-5 gün kala beklemeye geç
Benimde böyle ama pik görmedim daha bugün öğlen test yapacam yineBugunki testin sizce pik oldumu
Bence yap işin garanti olsunNormalde de gün aşırı oluyo düzenli olarakYarını değerlendirmesem bi şey kaçırır mıyım acaba
Bakıyım artık olursaBence yap işin garanti olsun
Kaç aylık evlisinizBakıyım artık olursa
Ben 6 aylık evliyimKaç aylık evlisiniz
A daha yenisin yaş kaçBen 6 aylık evliyim
26 yaşındayım sizA daha yenisin yaş kaç
A daha yenisin yaş kaçBen 6 aylık evliyim
Bende 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım26 yaşındayım siz
Ben 3 yıl evde kalmışımA daha yenisin yaş kaç
Bende 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım
Yok ya abla ne yaptın evlenme yaşın ideal ve bebeğim yok maalesef Aralık ayın da kimyasal gebelik geçirdim oca ayın da adet oldum bu ay da beklemedeyim inşallah tutarBen 3 yıl evde kalmışım
Bebişin var mı
Merhabalar, hangi marka bu testler acaba? Ben 30 gün falan denedim hiç kopkoyu göremedimKızlar herkese iyi günleraralığın 15 de kimyasal gebelik geçirdim korunmadım ocak ayın da olmadı ama ovülasyon testi ile yumurtlamayı takip de ediyorum yine başladım bu ay dün yumurtlama oldu bugün yine yaptım yine oldu beni bilgilendirir misiniz yardım eder misiniz lütfen sizce iyi mi iki gün üst üste yumurtlama olması
İnşALLAH canım benimde yok biraz hormonal bozukluklar var bendeYok ya abla ne yaptın evlenme yaşın ideal ve bebeğim yok maalesef Aralık ayın da kimyasal gebelik geçirdim oca ayın da adet oldum bu ay da beklemedeyim inşallah tutar
Ben instgram dan birgebiningunluğu sayfasından aldımMerhabalar, hangi marka bu testler acaba? Ben 30 gün falan denedim hiç kopkoyu göremedimpeşine de regl oldum sebep testin kalitesinden mi benim yumurta kalitemden mi acaba
Geçmiş olsun ablacım rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallah evlat yokluğuyla sınamasınİnşALLAH canım benimde yok biraz hormonal bozukluklar var bende
İnşALLAH canım hepimiz için hayırlı bir şekilde olurGeçmiş olsun ablacım rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallah evlat yokluğuyla sınamasın
İnşallahhhhhh ablacım İnşallahhhhhhİnşALLAH canım hepimiz için hayırlı bir şekilde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?