Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakabilir misiniz ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sahraaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
298
103
53
28
Kızlar herkese iyi günler aralığın 15 de kimyasal gebelik geçirdim korunmadım ocak ayın da olmadı ama ovülasyon testi ile yumurtlamayı takip de ediyorum yine başladım bu ay dün yumurtlama oldu bugün yine yaptım yine oldu beni bilgilendirir misiniz yardım eder misiniz lütfen sizce iyi mi iki gün üst üste yumurtlama olması

Eklentiler

• IMG_20210124_152205.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 210
Selam canım yarın çatlar bence baya koyu ikiside

Benimde iki gün ust uste böyle koyu çıkmıştı. Normalmiş ama

23-24 yumurtlama olmuş benimde 2 gün sürüyordu ertesi gün çatlama oluyor iniAllah tutar

Belirtiniz falan var mı yanlış anlamayın beni merak ediyorum diye sordum inşallah güzel haberler alırsın rabbim sevinç yaşatsın sana inşallah,
Anlamlandiramadigim bir mide bulantısı var. Tiksinmedigim seylerden tiksiniyorum iki gündür. Ama psikolojik de olabilir bilmiyorum. Ben 7 yildir cocuk sahibi olmak için uğraşıyorm. O yuzden artık hemn test yapayim modunda değilim. Adetimin gecikmesini bekleyeceğim. İnşallah bu sefer tutmuştur

Ayy inşallah tutmuştur ya inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç bozma moralini Allaha sığın rabbimden iste rabbim el açan kulunu geri çevirmez sadece zamanı vardır umarım güzel haberler alırısn haber vermeyi unutma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…