Selam canım yarın çatlar bence baya koyu ikisideKızlar herkese iyi günleraralığın 15 de kimyasal gebelik geçirdim korunmadım ocak ayın da olmadı ama ovülasyon testi ile yumurtlamayı takip de ediyorum yine başladım bu ay dün yumurtlama oldu bugün yine yaptım yine oldu beni bilgilendirir misiniz yardım eder misiniz lütfen sizce iyi mi iki gün üst üste yumurtlama olması
Ay inşallah ya çatlasın da hamile haberini de vereyim sizeSelam canım yarın çatlar bence baya koyu ikiside
Teşekkür ederimIki gun ustuste koyu olmasi normal bir durum.
Benimde iki gün ust uste böyle koyu çıkmıştı. Normalmiş amaKızlar herkese iyi günleraralığın 15 de kimyasal gebelik geçirdim korunmadım ocak ayın da olmadı ama ovülasyon testi ile yumurtlamayı takip de ediyorum yine başladım bu ay dün yumurtlama oldu bugün yine yaptım yine oldu beni bilgilendirir misiniz yardım eder misiniz lütfen sizce iyi mi iki gün üst üste yumurtlama olması
Peki gebelik oldu mu acabaBenimde iki gün ust uste böyle koyu çıkmıştı. Normalmiş ama
Adetime 4 gün var test yapmadim henuzPeki gebelik oldu mu acaba
Belirtiniz falan var mı yanlış anlamayın beni merak ediyorum diye sordum inşallah güzel haberler alırsın rabbim sevinç yaşatsın sana inşallah,Adetime 4 gün var test yapmadim henuz
Anlamlandiramadigim bir mide bulantısı var. Tiksinmedigim seylerden tiksiniyorum iki gündür. Ama psikolojik de olabilir bilmiyorum. Ben 7 yildir cocuk sahibi olmak için uğraşıyorm. O yuzden artık hemn test yapayim modunda değilim. Adetimin gecikmesini bekleyeceğim. İnşallah bu sefer tutmuşturBelirtiniz falan var mı yanlış anlamayın beni merak ediyorum diye sordum inşallah güzel haberler alırsın rabbim sevinç yaşatsın sana inşallah,
İnşallah Canim, Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin cok zor gerçektenBelirtiniz falan var mı yanlış anlamayın beni merak ediyorum diye sordum inşallah güzel haberler alırsın rabbim sevinç yaşatsın sana inşallah,
Ayy inşallah tutmuştur ya inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç bozma moralini Allaha sığın rabbimden iste rabbim el açan kulunu geri çevirmez sadece zamanı vardır umarım güzel haberler alırısnAnlamlandiramadigim bir mide bulantısı var. Tiksinmedigim seylerden tiksiniyorum iki gündür. Ama psikolojik de olabilir bilmiyorum. Ben 7 yildir cocuk sahibi olmak için uğraşıyorm. O yuzden artık hemn test yapayim modunda değilim. Adetimin gecikmesini bekleyeceğim. İnşallah bu sefer tutmuştur
İnşallahhhhhh ya23-24 yumurtlama olmuş benimde 2 gün sürüyordu ertesi gün çatlama oluyor iniAllah tutar
Sizde gebelik oldu mu23-24 yumurtlama olmuş benimde 2 gün sürüyordu ertesi gün çatlama oluyor iniAllah tutar
Aynen canım çok zor gerçektenİnşallah Canim, Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin cok zor gerçekten
Ben bi kaç ay yaptım ovülasyon testi yapmadığım ay hamile kaldım ama kürtaj oldumSizde gebelik oldu mu
Ayy geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah tekrardan hamile kalırsın ve sağlıklı olur bebişinBen bi kaç ay yaptım ovülasyon testi yapmadığım ay hamile kaldım ama kürtaj oldum
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşAllahAyy geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah tekrardan hamile kalırsın ve sağlıklı olur bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?