Amin inşallah canım benim bana dua etmeyi eksik etme olur muAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşAllah
Tabiki etmemAmin inşallah canım benim bana dua etmeyi eksik etme olur mu
Allah razı olsunTabiki etmem
Bnmkineee bakarmsnz pik oldumu yakinmi 2gundur degrlendriyrmSelam canım yarın çatlar bence baya koyu ikiside
Bakarmsnz pik oldumu yoksa yakinmi bendeBen bi kaç ay yaptım ovülasyon testi yapmadığım ay hamile kaldım ama kürtaj oldum
Daha pik olmamış böyle cizgiye ovulasyonlu test deniyormuş yarın pik olur buyuk ihtimalle mutlaka değerlendir derim instada görmüştüm.bi doktorun paylaşımında yumurtlama olmadan önce ki gün ilişki de yuzdesi daha yüksek yumurtlama olduğu gün yüzdesi daha azdı şuan yüzdesini hatırlayamadım inşallah tutarBnmkineee bakarmsnz pik oldumu yakinmi 2gundur degrlendriyrm
Ins sagolunDaha pik olmamış böyle cizgiye ovulasyonlu test deniyormuş yarın pik olur buyuk ihtimalle mutlaka değerlendir derim instada görmüştüm.bi doktorun paylaşımında yumurtlama olmadan önce ki gün ilişki de yuzdesi daha yüksek yumurtlama olduğu gün yüzdesi daha azdı şuan yüzdesini hatırlayamadım inşallah tutar
Her an pik yapabilir değerlendirin siz yinedeBakarmsnz pik oldumu yoksa yakinmi bende
Bugunki testin sizce pik oldumuHer an pik yapabilir değerlendirin siz yinede
Pik canımBugunki testin sizce pik oldumu
Nasılsın canım var mı bir sıkıntı inşallah gelmedi kırmızılarBenimde iki gün ust uste böyle koyu çıkmıştı. Normalmiş ama
Adetime 4 gün var test yapmadim henuz
Acaba sonuç ne oldu var mı bir gelişmeBenimde iki gün ust uste böyle koyu çıkmıştı. Normalmiş ama
Regl oldum bugünNasılsın canım var mı bir sıkıntı inşallah gelmedi kırmızılar
20.ci gün yumurtlama olmuş inşallah değerlendirmişsinizdir 21.ci günde çatlama olmuşMerhabalar bende yapıyorum bir ay olacak dün ve bugün ki sizce olmuş mu
Sıkma canını belki bir daha ki aya olurRegl oldum bugün
Aynen Canım, bu ay da ovulasyona devamSıkma canını belki bir daha ki aya olur
Aynen Canım, bu ay da ovulasyona devamSıkma canını belki bir daha ki aya olur
Devam canım sen de bana dua et inşallah bu ay hamile kalırım hayırlısı ileAynen Canım, bu ay da ovulasyona devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?