- 11 Ağustos 2019
- 106
- 16
- 26
-
- Konu Sahibi Lara6363737373737373
Canım bu yumurtlama bence değerlendir benimde böyle olup ertesi gün silikleştiMeraba kızlar
İnnovita markalı test kullanıyorum,adetimin 16cı günü sabah yaptığım test şu şekilde
Fakat biz kaç gündür deniyoruz,eşimde sperm sorunu var say ve hız düşük diye endişeleniyorum
Sizce bu teste göre ne zaman ilişki yapılsa doğru olar ve ya kaç gün arayla yapılmalı?
Silikleştiğinde çatlama demek bence,sizde kaçıncı gün oluyo?Canım bu yumurtlama bence değerlendir benimde böyle olup ertesi gün silikleşti
Benim değişken canım sabit yumurtlama günüm yokSilikleştiğinde çatlama demek bence,sizde kaçıncı gün oluyo?
Pcos tanısı mı? Bende amh yüksek çıktı lakin şimdlilik pcos deyen yokBenim değişken canım sabit yumurtlama günüm yok
Hayır canım pcos değilim benimde amh 3 kendi döngün düzensiz her düzensiz pcos olmazki hatta düzenli adet olup pco olanlar var o bi kriter değilPcos tanısı mı? Bende amh yüksek çıktı lakin şimdlilik pcos deyen yok
Teşekkür ederim bilgi içinHayır canım pcos değilim benimde amh 3 kendi döngün düzensiz her düzensiz pcos olmazki hatta düzenli adet olup pco olanlar var o bi kriter değil
Evet hazırlık demeyelim baya süredir düşüklerim var sağlıklı gebelik henüz olmadı bakalım beklemedeyimTeşekkür ederim bilgi içinsiz de mi gebeliğe hazırlık aşamasındasız?
İnşallah hayırlısı, ben 1 yıldır evliyim 3 ay olucak deniyorum henüz gebelik hiç olmadı,eşimde sperm hızı sayısı zagıflığı varEvet hazırlık demeyelim baya süredir düşüklerim var sağlıklı gebelik henüz olmadı bakalım beklemedeyim
Daha yenisin canım fene bir süre şimdiden stres yapmaİnşallah hayırlısı, ben 1 yıldır evliyim 3 ay olucak deniyorum henüz gebelik hiç olmadı,eşimde sperm hızı sayısı zagıflığı var
Sperm artırıcı yada kalite için takviyeler var canım eşin doktora giderse verirlerOvulasyon testim pozitif olduğu günden 3 gün ilişki oldu fakat hamilelik oluşmadı, acaba sperm sorunu var diye kalite mi düştü diye düşünüyorum
Doktora gitdi canım,şimdilik bi kaç ilaç yazdı, 1 ay sonra daha güçlü ilaçlar vericeğini söylediSperm artırıcı yada kalite için takviyeler var canım eşin doktora giderse verirler
İyi canım kullansın şifa olur inşallahDoktora gitdi canım,şimdilik bi kaç ilaç yazdı, 1 ay sonra daha güçlü ilaçlar vericeğini söyledi
Sizde durum nasıl? Beklemede olduğunuzu demiştinizİyi canım kullansın şifa olur inşallah
Canım ben regl beklerken ikinci defa yumurtlama gördüm pazartesi ve Salı günü yumurtlamaydı 2 gün değerlendirdim bakalım hala bekliyorumSizde durum nasıl? Beklemede olduğunuzu demiştiniz
Aaa öyle oluyomu? İlk defa duydumCanım ben regl beklerken ikinci defa yumurtlama gördüm pazartesi ve Salı günü yumurtlamaydı 2 gün değerlendirdim bakalım hala bekliyorum
özür dilerim bir sey sormak istiyorum 22 eylülde kondom ve boşalmasız ilişki yaşamıştım ve sonra bu olaydan 2 gün sonra adet oldum. ekim ayında reglim gecikti üçüncü gün gecikmesinde yaptığım hem erken gebelik hem kaset test negayifti altıncı fün oldu hala olmayınca erken gebelik yaptım yine negatifti bugun yedinci günüm sanah soğan kürü yaptım ve şuan peçeteyle silince gelen bi kan var ? adetim ni sökülüyordur yoksa yerlesme kanaması falan mıdır? altı gün feciktiğinde testim nefatidtiCanım ben regl beklerken ikinci defa yumurtlama gördüm pazartesi ve Salı günü yumurtlamaydı 2 gün değerlendirdim bakalım hala bekliyorum
Bugün yarın ve sonraki gün.Meraba kızlar
İnnovita markalı test kullanıyorum,adetimin 16cı günü sabah yaptığım test şu şekilde
Fakat biz kaç gündür deniyoruz,eşimde sperm sorunu var say ve hız düşük diye endişeleniyorum
Sizce bu teste göre ne zaman ilişki yapılsa doğru olar ve ya kaç gün arayla yapılmalı?