Ovulasyon testim

Yok zannetmiyorum
Spermin tek algısı tünelleri dağları aşıp yumurtaya ulaşmak ucundan başından yakalar illaki. Doktora gittin mi bunun için
Evet vajinismus için gittim fakat doktora hamilelik için ne kadar girmeli diye hiç sormadım
Eşimde hızlı sperm sayısı az,26 %
O artarsa hamilelik belki oluşa bilir diye düşünüyorum

Evet vajinismus için gittim fakat doktora hamilelik için ne kadar girmeli diye hiç sormadım
Eşimde hızlı sperm sayısı az,26 %
O artarsa hamilelik belki oluşa bilir diye düşünüyorum
Magnezyum içsin. Herhangi bir soda. Keçiboynuzu pekmezi, bel kısmını sıcak tutsun. Fındık fıstık bal yesin. En önemlisi de omega3 desteği alsın . İnşallah 2 3 aya kalmadan düzelir eşin.

Ben 3 ay önce pcos olduğumu öğrendim. Öylelikle yumurtlama sorunu vs. Bir tedaviye girdim. İkinci ayım buda . İlk ay da bu ayda çatlatma iğnesi oldum. İlk ay negatifti. Bu ay 5 gün kaldı reglime bekliyorum. Eşimde herhangi bir sıkıntı yok onun tahlil sonuçları iyi çıktı çok sükür
Nasıl öğrendiniz pcos olduğunuzu? Ben de şüpeheleniyorum amh 8.29 fakat ultrasonda çıkmadı,sizde yumurtlama oluyomu?

özür dilerim bir sey sormak istiyorum 22 eylülde kondom ve boşalmasız ilişki yaşamıştım ve sonra bu olaydan 2 gün sonra adet oldum. ekim ayında reglim gecikti üçüncü gün gecikmesinde yaptığım hem erken gebelik hem kaset test negayifti altıncı fün oldu hala olmayınca erken gebelik yaptım yine negatifti bugun yedinci günüm sanah soğan kürü yaptım ve şuan peçeteyle silince gelen bi kan var ? adetim ni sökülüyordur yoksa yerlesme kanaması falan mıdır? altı gün feciktiğinde testim nefatidti
Testin negatifse gebelik yoktur ama istersen yine bir test yap son ilişki 22 eylülse olsa şimdiye çıkardı zaten

X