Hanımlar merhaba, 11 ocakta adet oldum ve 18 Ocakta sona erdi.19-20-21-22-23-24 Ocak hergün ovulasyon testim ikinci çizgi koyu çıkıyor. Gebelik ihtimali vermedim yine de beta HCG baktırdım 22’sinde 1,67 çıktı , bugün yani 25’inde baktırdım beta HCG 1,27 çıktı. Sizce Ovulasyon neden sürekli pozitif? Yardımcı olabilecek var mı gerçekten aklımı her an yitirebilirimEki Görüntüle 2769357
durumdan muzdarıbım araştrarak buldum nedenı lh ölçüyor bu testler eğer lh hormonun yuksekse sürekli pozitif hamıleysende sureklı pozırtıf yanı 2 sebebı var
Selam kızlar,
Ben normalde 18-19. Günde yumurtlardım. Bu ay 23. Günde yumurtladım. Daha idrarı damlatır damlatmaz c cizgisi belirginleşmeden T çizgisi çok koyu oldu. C çizgisinden de koyu. Bugün 26. Günüm ama hala silikleşmiyor test. Ve 1 kavtadır biraz yoğun kahverengi akıntım var az gelse şüphe edicem ama az değil günlük pedi dolduruyor. Ve sonuçta adetlerim 35-38 gün arası oluyor. Ayrıca bu ay hayıt ekstraktı da kullanıyorum yumurtlamama çok yardımcı oldu bence çünkü bu kadar net pik hiç görmemiştim. Ama test neden silikleşmiyor hala bilen var mı ? Resim de ekliyorum