- 5 Aralık 2024
- 41
- 23
- 3
- 24
- Konu Sahibi beyaz kalp
-
Normal çıkmış boyle cıkar zaten aynı koyulukta olması lazımilk yukarda attıgım bugunden diğer 3 tanesi salı gununden
Merhaba regl oldunmuReglim pazar tam o gün yapıcam gebelik testini
Merhaba tekrar denediniz mi acaba ?Reglim pazar tam o gün yapıcam gebelik testini
HCG yap pozitifi gör canım genelde regliye yakın lh böyle koyulukta gebelik vardirKızlar bakabilir misiniz yumurtlama gördükten sonra bi kaç gün yapmadım sonra yavaş yavaş koyulaştı regl günüm yarın neden böyle oldu acaba bakar mısınız
Amin hepimizin inşallahKeşke çok isterim ama hiç umudum yok çünki regl olacakmışım gibi geliyor yarın olmazsam yapmayı düşünüyorum uzun zamandır beklediğim için inşallah dediğiniz olsun ya Allah ne muradınız varsa versin
Aslında ben gebelik için değil de reglden bir gün önce yumurtlama olur mu tekrar diye anlayanlar için sordum haklısınız sonuçta gebelik testi değilYa neden bu ovulasyon testlerini yapiyosunuz gebelik icin valla anlamiyorum. Cok sacma. Bunlarla kendinizi yanlis yonlendirmeyin
Ne güzel kalplisin Allah razı olsun ya sevindim böyle güzel düşünmene heyecan yapmanaAmin hepimizin inşallahbacım testin varsa kalk yap ya ben senin yerine heyecan yaptım artık koyulugu kontrolün koyuluguni geçmiş
Haber verin yapıncaNe güzel kalplisin Allah razı olsun ya sevindim böyle güzel düşünmene heyecan yapmana
Gebelik var gibi mi diye sormussunuz ondan oyle dedim. Bana olabilkr demisti doktor. Hatta regle 3 gun kala gormustu ultrasonda ama çatlamadi ve adetle beraber attim malesefAslında ben gebelik için değil de reglden bir gün önce yumurtlama olur mu tekrar diye anlayanlar için sordum haklısınız sonuçta gebelik testi değil
TabikiHaber verin yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?