Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi yapmaya devam edin pik olmamışMerhaba teste dun başladim 10.gün bugun 11 gün testimi yaptim pik olmuşmu bugunu değerlendirmelimiyim yardimci olurmusunuz
Bugunu degerlendirmelimiyim pekiTesti yapmaya devam edin pik olmamış
Amin cnm sag olAynı durum bende de var ben 10. Gunumdeyim henüz pik değil ama bence değerlendir yinede gün aşırı rabbim kucagimizi boş bırakmasın
Daha olmamışMerhaba teste dun başladim 10.gün bugun 11 gün testimi yaptim pik olmuşmu bugunu değerlendirmelimiyim yardimci olurmusunuz
Böyle koyulaşması lazımDaha olmamış
Böyle olması gerekiyor
Bulursam atayım fotoğrafımı
Aa biz bugunu degerlendirdik pik olmuş diye pik olurmu peki bi kaç güneBöyle koyulaşması lazım
Siz ayni gun icinde iki kezmi yapiyosunzBöyle koyulaşması lazım
İlk testimin pik olacağını anladım pike çok yakındıSiz ayni gun icinde iki kezmi yapiyosunz
Elinizde test varsa bi daha yapsanıza sizin de az koyu çıkmamışAa biz bugunu degerlendirdik pik olmuş diye pik olurmu peki bi kaç güne
var aslindaElinizde test varsa bi daha yapsanıza sizin de az koyu çıkmamış
Belki daha da koyulaşmıştır
Bi gun icinde koyulaştigina şasirdim siz sabah kacta yapmistinz ilkinivar aslinda
Üzerinde saatleri yazıyor tam bilmiyorum fotoğrafa bakın istersenizBi gun icinde koyulaştigina şasirdim siz sabah kacta yapmistinz ilkini