- 22 Ağustos 2024
- 112
- 25
- 25
-
- Konu Sahibi birgebelikseruveni
Evet olmuş canmKızlar alltaki ovulasyon testim pik olmuş mu
Eki Görüntüle 3496982
Çok teşekkür ederim nasıl değerlendirmem gerekiyor ayaklarımımı kaldırayım nasıl yapayımEvet olmuş canm
Dünü değerlendirdim fakat bugün pikti ve değerlendiremedik sizce kaçırdım mı tutma ihtimali var mıEvet olmuş canm
Amin hepimizin için inşallah teşekkür ederim ❤Tutar tutar merak etme stres yapma Rabbim ol der ve olur gönlünü ferah tut ama bundan sonrasını muhakkak değerlendir canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Rabbim isteyen herkese dek düz versin
Yarını değerlendirmelisin benceDünü değerlendirdim fakat bugün pikti ve değerlendiremedik sizce kaçırdım mı tutma ihtimali var mı
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız umarım bugünde pik çıkarda değerlendirebilirimYarını değerlendirmelisin bence
Zaten doktorlarda gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar sperm kalitesi için
Ben hamile kalmayi denerken surekli gün aşırı olarak deniyordum daha sonra ovülasyon testi ile takip ettiğimde sadece yumurtalamanin olduğu günleri degerlendirmeye çalıştım çok şükür tuttu, sık ilişki sperm kalitesi açısından iyi değil
Silik çıksa bile degerlendir bence çünkü yumurta çatlamış oluyo catladiktan sonrada 24 saat canlı kalabiliyoÇok teşekkür ederim içimi ferahlattınız umarım bugünde pik çıkarda değerlendirebilirim❤
Sen yine de ayaklarını kaldır altına yastık koy tutar o olacağı varsa oluyor zaten hiç merak etme ama siliklesince de değerlendir ki tam garanti olsunÇok teşekkür ederim nasıl değerlendirmem gerekiyor ayaklarımımı kaldırayım nasıl yapayım
Amin inşallah çok teşekkür ederim ❤Silik çıksa bile degerlendir bence çünkü yumurta çatlamış oluyo catladiktan sonrada 24 saat canlı kalabiliyo
Ayy hayırlısı olsun inşallah hadi bakalımmm
Sen yine de ayaklarını kaldır altına yastık koy tutar o olacağı varsa oluyor zaten hiç merak etme ama siliklesince de değerlendir ki tam garanti olsun
Olur canım sen yapmaya devam et ben adetin 19. Günü gördüm ❤Bugün adetten 14.günü test böyle çıkıyor daha koyulaşır mı pik olur mu takvime göre de yumurtlsma salı günü deneyimlerinizi paylaşın lütfen
O değil sabah ilk idrardan sonra aksi gibi çok geç geliyor bir türlü aynı saatler tutmuyorOlur canım sen yapmaya devam et ben adetin 19. Günü gördüm ❤
Valla bende 1 saat ileri 1 saat geri oldu sadece sıvıya çok dikkat etO değil sabah ilk idrardan sonra aksi gibi çok geç geliyor bir türlü aynı saatler tutmuyor
Henüz olmamış ama yinede degerlendirmelisin çünkü bazı testler böyle de gösterebiliyor takvime göre yumurtlama genelde yanlış ben mesela takvimde gozukenden 2 gün sonra gördüm cift cizgiyiMerhaba yazismalar birkac gun onceden diye burdan destek almak istedim bugun dongumun 15.gunu ovulasyonum ne durumda sizce? 28 gunde bir adet olmaya basladim onceden 26 gunde birdi bu yuzden hem telefon bugunu gosteriyor hem de test bu sekilde cikti. 40 yasindayim 1 bucuk yillik evliyim bir kimyasal gebelik tup bebek bir de tutmayan tup bebek denemem var. Esimle benim bir sorunumuz yok. Eylul ayinda rahim filmi cektirdim. Bilgi vermek istedim tecrubelerinizi almak icin. Herkes mutlu haberler alsin umarim