Ovulasyon testim pik olmuş mu acilll

Tutar tutar merak etme stres yapma Rabbim ol der ve olur gönlünü ferah tut ama bundan sonrasını muhakkak değerlendir canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Rabbim isteyen herkese dek düz versin

Dünü değerlendirdim fakat bugün pikti ve değerlendiremedik sizce kaçırdım mı tutma ihtimali var mı
Yarını değerlendirmelisin bence
Zaten doktorlarda gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar sperm kalitesi için
Ben hamile kalmayi denerken surekli gün aşırı olarak deniyordum daha sonra ovülasyon testi ile takip ettiğimde sadece yumurtalamanin olduğu günleri degerlendirmeye çalıştım çok şükür tuttu, sık ilişki sperm kalitesi açısından iyi değil

Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız umarım bugünde pik çıkarda değerlendirebilirim

Bugün adetten 14.günü test böyle çıkıyor daha koyulaşır mı pik olur mu takvime göre de yumurtlsma salı günü deneyimlerinizi paylaşın lütfen

Eklentiler

• 1000099459.jpg
    169,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 1000099460.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba yazismalar birkac gun onceden diye burdan destek almak istedim bugun dongumun 15.gunu ovulasyonum ne durumda sizce? 28 gunde bir adet olmaya basladim onceden 26 gunde birdi bu yuzden hem telefon bugunu gosteriyor hem de test bu sekilde cikti. 40 yasindayim 1 bucuk yillik evliyim bir kimyasal gebelik tup bebek bir de tutmayan tup bebek denemem var. Esimle benim bir sorunumuz yok. Eylul ayinda rahim filmi cektirdim. Bilgi vermek istedim tecrubelerinizi almak icin. Herkes mutlu haberler alsin umarim

Eklentiler

• IMG_8234.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 36
Henüz olmamış ama yinede degerlendirmelisin çünkü bazı testler böyle de gösterebiliyor takvime göre yumurtlama genelde yanlış ben mesela takvimde gozukenden 2 gün sonra gördüm cift cizgiyi

Konu sahibi, çok dua ediyorum senin için inşallah yüreğinizden geçen her şey sağlıcakla hayırlısıyla gerçek olur bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…