-
- Konu Sahibi birgebelikseruveni
Ben testle değil dün disaridayken akintim geldi dedim herhalde yumurtlama ve test yaptım pik çıktıGec mi takibe basladim 15.gun diye endiselendim ben aslinda ama devam edecegim testlere yarin sabahtan yapacagim daha etkili sanirim
O zaman değerlendir bu 4 günüEvet evet ben de zaten bugun is yerinde o islaklikla ovulasyon testine yoneldim
Merhaba canım t çizgisi c çizgisi kadar koyu olucak yada daha c silik t çok koyu olucak pik zamanı gelince şuan yok maalesef yapmaya devam asla bırakma kurallarına uygun yap bu arada bana atabilirsin her gün bakarım testine güzel dileklerin içinde inşallah diyelim hepimiz için bu arada uygulamaya çok takılma ❤Merhaba yazismalar birkac gun onceden diye burdan destek almak istedim bugun dongumun 15.gunu ovulasyonum ne durumda sizce? 28 gunde bir adet olmaya basladim onceden 26 gunde birdi bu yuzden hem telefon bugunu gosteriyor hem de test bu sekilde cikti. 40 yasindayim 1 bucuk yillik evliyim bir kimyasal gebelik tup bebek bir de tutmayan tup bebek denemem var. Esimle benim bir sorunumuz yok. Eylul ayinda rahim filmi cektirdim. Bilgi vermek istedim tecrubelerinizi almak icin. Herkes mutlu haberler alsin umarim
Amin inşallah allah razı olsun canım hepimize inşAllah ❤Konu sahibi, çok dua ediyorum senin içininşallah yüreğinizden geçen her şey sağlıcakla hayırlısıyla gerçek olur bir an önce
Çok şükür çok sevindim ❤Ben testle değil dün disaridayken akintim geldi dedim herhalde yumurtlama ve test yaptım pik çıktı
Cok tesekkur ederim insan yeri geliyor burda tanimadigi insanlardan gordugu destekle ayaga kalkiyor. Tup bebek surecim uzuntulu olmustu insallah dogal yolla bekliyoruz. Yarin sabahta yapacagim insallahMerhaba canım t çizgisi c çizgisi kadar koyu olucak yada daha c silik t çok koyu olucak pik zamanı gelince şuan yok maalesef yapmaya devam asla bırakma kurallarına uygun yap bu arada bana atabilirsin her gün bakarım testine güzel dileklerin içinde inşallah diyelim hepimiz için bu arada uygulamaya çok takılma ❤
İnşallah olur canım sağlıkla hayırlısıyla ❤Cok tesekkur ederim insan yeri geliyor burda tanimadigi insanlardan gordugu destekle ayaga kalkiyor. Tup bebek surecim uzuntulu olmustu insallah dogal yolla bekliyoruz. Yarin sabahta yapacagim insallah
dongunun 17.gunu koyu cikiyor ilk gunu degerlendirmistim simdi bir de bugun sanirim pik gune yakin bu mu oluyor?tesekkurler simdidenEki Görüntüle 3501024
PikKızlar merhaba banada yardımcı olurmusunuz bugun ovülasyon testi yaptım sizce pik mi ?
Bugünle cumartesiye kadar birlikte olunKızlar merhaba banada yardımcı olurmusunuz bugun ovülasyon testi yaptım sizce pik mi ?
Adetten kaKızlar merhaba banada yardımcı olurmusunuz bugun ovülasyon testi yaptım sizce pik mi ?
Kaçıncı günde pik olduKızlar merhaba banada yardımcı olurmusunuz bugun ovülasyon testi yaptım sizce pik mi ?
Adet bittikten sonra 11. gün pik olduAdetten ka
Kaçıncı günde pik oldu
Pik gorununce 24 saat icinde saliniyor yumurta diye biliyorum. Yumurtlama oncesi 3 gun ve sonrasi 2 gun icinde degerlendirdiyseniz iyi. Ama hic bir sorunu olmayan ve dogru gunu bulmus kişilerde bile ihtimal her ay yuzde 25 maalesefDünü değerlendirdim fakat bugün pikti ve değerlendiremedik sizce kaçırdım mı tutma ihtimali var mı
İnşallah Allahim isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim o güzel duyguyu bizlere de tatmayi nasip etsinPik gorununce 24 saat icinde saliniyor yumurta diye biliyorum. Yumurtlama oncesi 3 gun ve sonrasi 2 gun icinde degerlendirdiyseniz iyi. Ama hic bir sorunu olmayan ve dogru gunu bulmus kişilerde bile ihtimal her ay yuzde 25 maalesefinşallah Allah isyeyen hepimize nasip eder
Evet ben mesela 6sında yumurtlamayi gördüm 7si çatlama 9 una kadar degerlendirdik şuan beklemedeyim hiç bir belirti yok insan kafasından silemiyor ki acaba oldu mu test yapsam mıPik gorununce 24 saat icinde saliniyor yumurta diye biliyorum. Yumurtlama oncesi 3 gun ve sonrasi 2 gun icinde degerlendirdiyseniz iyi. Ama hic bir sorunu olmayan ve dogru gunu bulmus kişilerde bile ihtimal her ay yuzde 25 maalesefinşallah Allah isyeyen hepimize nasip eder
Ayni duygudayiz gercekten, insallah buradan mujdeyi veririz ikimizde birbirimizeEvet ben mesela 6sında yumurtlamayi gördüm 7si çatlama 9 una kadar degerlendirdik şuan beklemedeyim hiç bir belirti yok insan kafasından silemiyor ki acaba oldu mu test yapsam mı
Benim 20 az önceAyni duygudayiz gercekten, insallah buradan mujdeyi veririz ikimizde birbirimizebat 24 kasim benim senin ne zaman