Ovulasyon testim pik olmuş mu acilll

Merhaba canım t çizgisi c çizgisi kadar koyu olucak yada daha c silik t çok koyu olucak pik zamanı gelince şuan yok maalesef yapmaya devam asla bırakma kurallarına uygun yap bu arada bana atabilirsin her gün bakarım testine güzel dileklerin içinde inşallah diyelim hepimiz için bu arada uygulamaya çok takılma ❤

Cok tesekkur ederim insan yeri geliyor burda tanimadigi insanlardan gordugu destekle ayaga kalkiyor. Tup bebek surecim uzuntulu olmustu insallah dogal yolla bekliyoruz. Yarin sabahta yapacagim insallah

Dünü değerlendirdim fakat bugün pikti ve değerlendiremedik sizce kaçırdım mı tutma ihtimali var mı
Pik gorununce 24 saat icinde saliniyor yumurta diye biliyorum. Yumurtlama oncesi 3 gun ve sonrasi 2 gun icinde degerlendirdiyseniz iyi. Ama hic bir sorunu olmayan ve dogru gunu bulmus kişilerde bile ihtimal her ay yuzde 25 maalesef inşallah Allah isyeyen hepimize nasip eder

İnşallah Allahim isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim o güzel duyguyu bizlere de tatmayi nasip etsin

Evet ben mesela 6sında yumurtlamayi gördüm 7si çatlama 9 una kadar degerlendirdik şuan beklemedeyim hiç bir belirti yok insan kafasından silemiyor ki acaba oldu mu test yapsam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…