Ovulasyon testim pik olmuş mu acilll

Merhaba yazismalar birkac gun onceden diye burdan destek almak istedim bugun dongumun 15.gunu ovulasyonum ne durumda sizce? 28 gunde bir adet olmaya basladim onceden 26 gunde birdi bu yuzden hem telefon bugunu gosteriyor hem de test bu sekilde cikti. 40 yasindayim 1 bucuk yillik evliyim bir kimyasal gebelik tup bebek bir de tutmayan tup bebek denemem var. Esimle benim bir sorunumuz yok. Eylul ayinda rahim filmi cektirdim. Bilgi vermek istedim tecrubelerinizi almak icin. Herkes mutlu haberler alsin umarim
Merhaba canım t çizgisi c çizgisi kadar koyu olucak yada daha c silik t çok koyu olucak pik zamanı gelince şuan yok maalesef yapmaya devam asla bırakma kurallarına uygun yap bu arada bana atabilirsin her gün bakarım testine güzel dileklerin içinde inşallah diyelim hepimiz için bu arada uygulamaya çok takılma ❤🤲🏻

Merhaba canım t çizgisi c çizgisi kadar koyu olucak yada daha c silik t çok koyu olucak pik zamanı gelince şuan yok maalesef yapmaya devam asla bırakma kurallarına uygun yap bu arada bana atabilirsin her gün bakarım testine güzel dileklerin içinde inşallah diyelim hepimiz için bu arada uygulamaya çok takılma ❤🤲🏻
Cok tesekkur ederim insan yeri geliyor burda tanimadigi insanlardan gordugu destekle ayaga kalkiyor. Tup bebek surecim uzuntulu olmustu insallah dogal yolla bekliyoruz. Yarin sabahta yapacagim insallah

dongunun 17.gunu koyu cikiyor ilk gunu degerlendirmistim simdi bir de bugun sanirim pik gune yakin bu mu oluyor?tesekkurler simdiden
IMG_8267.jpeg

X