Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim pik mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim mesela bende gebe kaldığımda biraz erken test yapmıştım negatifti 5 gün sonra pozitif oldu.Dollenme ile alakalı olabilir geç döllenme vs.

Canim mesela bende gebe kaldığımda biraz erken test yapmıştım negatifti 5 gün sonra pozitif oldu.Dollenme ile alakalı olabilir geç döllenme vs.
Insallah canim oyledir ya o kadar cok istiyorum ki.. senin belirtilerin var miydi ? Adet agrim gibi oluyo tamam olucam artik diyorum bi bakiyorum gecmis ve hic bisey yok sonra biraz zaman sonra tekrar ayni

Insallah canim oyledir ya o kadar cok istiyorum ki.. senin belirtilerin var miydi ? Adet agrim gibi oluyo tamam olucam artik diyorum bi bakiyorum gecmis ve hic bisey yok sonra biraz zaman sonra tekrar ayni
Olmaz olur mu umutlandirmak istemem ama bariz adet sancılarını bende yasiyordum bir gün oluyor adet olucam herhalde diyordum bir gün oluyor hamileyim yok yok diyordum.Her WC ye gittiğimde bakıyordum kan gelmis mi diye..Ben inanılmaz uykum geliyordu insanlarla konusurke bile..
Kasığımda batmalar rahimde kramplar oluyordu.Diz kapaklarım ve belim agriyordu.
İnşallah gebesindir..

Benimde oyle her tuvalete gittigimde hasta oldummu diye bakiyorum. Sanki olcakmisimda sokulmuyimus gibi geliyo. Bi de sislik var karnimda koltuga hizli oturunca bile alt taraftan sanki bi baski oluyo gibi canim yaniyo

Yok canim catlatma ignesini gecen ay vurundum ama tutmadi bu ay klomen kullandim ama annemin ameliyati icin sehir disina ciktim catlatma ignesi icin doktora gidemedim
Bende klomen kullanmıştım ve iğne vurulmama rağmen çatlamayıp kist olmuştu. Adetim geçikmişti benimde. hamilelik durumu yoksa Bi kontrole gidin isterseniz

Bende klomen kullanmıştım ve iğne vurulmama rağmen çatlamayıp kist olmuştu. Adetim geçikmişti benimde. hamilelik durumu yoksa Bi kontrole gidin isterseniz
Bugun 46. Gun hala olmadim. 3 gundur adet sancisi cekiyorum tamam simdi oldum diyorum yine yok. Yarin doktor randevum var gitmeden sabah test yapcam bi daha

Gunaydin kizlar bu sabah test yaptim ekliyorum resmini ve negatif cikti. Bugun 14:30 da doktor randevum var ve 47. Gunumdeyim 29 yillik hayatimda ilk defa bu kadar uzun bir dongu oldu. Bakalim doktor ne dicek

Gunaydin kizlar bu sabah test yaptim ekliyorum resmini ve negatif cikti. Bugun 14:30 da doktor randevum var ve 47. Gunumdeyim 29 yillik hayatimda ilk defa bu kadar uzun bir dongu oldu. Bakalim doktor ne dicek

Gunaydin kizlar bu sabah test yaptim ekliyorum resmini ve negatif cikti. Bugun 14:30 da doktor randevum var ve 47. Gunumdeyim 29 yillik hayatimda ilk defa bu kadar uzun bir dongu oldu. Bakalim doktor ne dicekEki Görüntüle 2550511
Canim bence gec yumurtladigin icin gec adet olacaksin
Bende adetime 3 gun kala yumurtladim ve adetim 11 gun gecikti yeni adet oldum

Kizlar simdi doktordan ciktim cift tarafli kist olusmus sanirim klomen kist yapti. Her ihtimale karsi kanda gebelik yapti 2 saate cikacak sonuclar. Ciktiginda olumsuz olursa adet sokturucu sonrasinda da kist erimesi icn dogum kontrol hapi dedi bakalim artik sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…