- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
- Konu Sahibi NisanCicek
-
Insallah canim yaa 2,5 sene oldu bebek istiyoruzKlomeni hiç bilmiyorum canım o yüzden bişey diyemiycem o zaman doktora danış inşallah bebiş vardır
Bizde 1.5 senedir uğraşiyoruz kısmet bakalımInsallah canim yaa 2,5 sene oldu bebek istiyoruz
Insallah en kisa surede bebeklerimizi Allah bize nasip eder canimBizde 1.5 senedir uğraşiyoruz kısmet bakalım
Yine hayal kirikligina ugramak istemiyorumBaya gecikmiş testi şimdide yapsan varsa da çıkar inşş heyecan yaptımm
Insallah canim oyledir ya o kadar cok istiyorum ki.. senin belirtilerin var miydi ? Adet agrim gibi oluyo tamam olucam artik diyorum bi bakiyorum gecmis ve hic bisey yok sonra biraz zaman sonra tekrar ayniCanim mesela bende gebe kaldığımda biraz erken test yapmıştım negatifti 5 gün sonra pozitif oldu.Dollenme ile alakalı olabilir geç döllenme vs.
Olmaz olur mu umutlandirmak istemem ama bariz adet sancılarını bende yasiyordum bir gün oluyor adet olucam herhalde diyordum bir gün oluyor hamileyim yok yok diyordum.Her WC ye gittiğimde bakıyordum kan gelmis mi diye..Ben inanılmaz uykum geliyordu insanlarla konusurke bile..Insallah canim oyledir ya o kadar cok istiyorum ki.. senin belirtilerin var miydi ? Adet agrim gibi oluyo tamam olucam artik diyorum bi bakiyorum gecmis ve hic bisey yok sonra biraz zaman sonra tekrar ayni
Benimde oyle her tuvalete gittigimde hasta oldummu diye bakiyorum. Sanki olcakmisimda sokulmuyimus gibi geliyo. Bi de sislik var karnimda koltuga hizli oturunca bile alt taraftan sanki bi baski oluyo gibi canim yaniyoOlmaz olur mu umutlandirmak istemem ama bariz adet sancılarını bende yasiyordum bir gün oluyor adet olucam herhalde diyordum bir gün oluyor hamileyim yok yok diyordum.Her WC ye gittiğimde bakıyordum kan gelmis mi diye..Ben inanılmaz uykum geliyordu insanlarla konusurke bile..
Kasığımda batmalar rahimde kramplar oluyordu.Diz kapaklarım ve belim agriyordu.
İnşallah gebesindir..
Bende klomen kullanmıştım ve iğne vurulmama rağmen çatlamayıp kist olmuştu. Adetim geçikmişti benimde. hamilelik durumu yoksa Bi kontrole gidin istersenizYok canim catlatma ignesini gecen ay vurundum ama tutmadi bu ay klomen kullandim ama annemin ameliyati icin sehir disina ciktim catlatma ignesi icin doktora gidemedim
Bugun 46. Gun hala olmadim. 3 gundur adet sancisi cekiyorum tamam simdi oldum diyorum yine yok. Yarin doktor randevum var gitmeden sabah test yapcam bi dahaBende klomen kullanmıştım ve iğne vurulmama rağmen çatlamayıp kist olmuştu. Adetim geçikmişti benimde. hamilelik durumu yoksa Bi kontrole gidin isterseniz
Bizede at resmi haber verBugun 46. Gun hala olmadim. 3 gundur adet sancisi cekiyorum tamam simdi oldum diyorum yine yok. Yarin doktor randevum var gitmeden sabah test yapcam bi daha
Hayırlı haberlerini bekliyoruzzBugun 46. Gun hala olmadim. 3 gundur adet sancisi cekiyorum tamam simdi oldum diyorum yine yok. Yarin doktor randevum var gitmeden sabah test yapcam bi daha
Tamam canim atarim tabi yarin 14:30 da da doktor randevum varBizede at resmi haber ver
INSALLAH Canim ya ama simdi yine cok sancim oldu tuvalete gittim acaba mi diye ama yine yok sanki adet sancisi cekiyorum olmus gibi ama yokHayırlı haberlerini bekliyoruzz
Hayırlı sonuçlar la gelGunaydin kizlar bu sabah test yaptim ekliyorum resmini ve negatif cikti. Bugun 14:30 da doktor randevum var ve 47. Gunumdeyim 29 yillik hayatimda ilk defa bu kadar uzun bir dongu oldu. Bakalim doktor ne dicekEki Görüntüle 2550511
Canim bence gec yumurtladigin icin gec adet olacaksinGunaydin kizlar bu sabah test yaptim ekliyorum resmini ve negatif cikti. Bugun 14:30 da doktor randevum var ve 47. Gunumdeyim 29 yillik hayatimda ilk defa bu kadar uzun bir dongu oldu. Bakalim doktor ne dicekEki Görüntüle 2550511
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?