Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim pik mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NisanCicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
459
549
33
Mrb kizlar bundan bi hafta doktora gityimde gun aşiri iliski olsun dedi doktor
Bugun ovulasyon testi yaptim sizce pik mi
2 sorumda iliski gun asirimi olsun yoksa teste goremi gidiyim

KIzlar adet gunun 35-36 gunu buluyo. Ve dun yani 30. Gununde denemek icin ovulasyon testi yaptim. Lutfen ovulasyon testimi degerlendirir misiniz

Canim son durum bu 13. Ve 20. Gunde koyulasti Sonra siliklesti bende bitti diye ovulasyon testini biraktim 30. Gunde oylesine yapiyim dedim sonuc bu

Sanirim cok idrar damlatmissiniz o yuzden ekran koru gozukur 3 damla damlatacaksiniz sadece bide 2 saat fln sivi almaman lazm cnm biliorsn deglmi test icin

Canim bugun 44. Gunum hic bu kadar gecikmezdi. 2-3 gun once test yaptim evde ve negatif cikti ama hala gelmedi adetim
yaptığın gebelik testi bozuk olabilir belki tekrar yap istersen canım yada en garantisi kan testi yaptır derim

yaptığın gebelik testi bozuk olabilir belki tekrar yap istersen canım yada en garantisi kan testi yaptır derim
Karnimda da adet olcakmisim gibi bi agri oluyo tamam olucam diyorum sonra geciyo. Ama testte negatif ciktigi icin tekrar uzulmek istemiyorum cumartesiye kadar beklicem cumartesi zaten doktor randevum var. belki kullandigim klomen geciktirmistir

Karnimda da adet olcakmisim gibi bi agri oluyo tamam olucam diyorum sonra geciyo. Ama testte negatif ciktigi icin tekrar uzulmek istemiyorum cumartesiye kadar beklicem cumartesi zaten doktor randevum var. belki kullandigim klomen geciktirmistir
Çatlatma iğnesi vuruldunuzmu

Klomeni hiç bilmiyorum canım o yüzden bişey diyemiycem o zaman doktora danış inşallah bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…