- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
- Konu Sahibi NisanCicek
-
Canim 30 gun ku testi tek olarak guzel cekebilirmisinKIzlar adet gunun 35-36 gunu buluyo. Ve dun yani 30. Gununde denemek icin ovulasyon testi yaptim. Lutfen ovulasyon testimi degerlendirir misiniz Eki Görüntüle 2545937 Eki Görüntüle 2545938 Eki Görüntüle 2545939
Canim bugun tekrar yaptim 32.gunum artik adet zamanim geldi 3-4 gun kaldi bugunku de boyleCanim 30 gun ku testi tek olarak guzel cekebilirmisin
Canim cok damlatmişsinCanim son durum bu 13. Ve 20. Gunde koyulasti Sonra siliklesti bende bitti diye ovulasyon testini biraktim 30. Gunde oylesine yapiyim dedim sonuc buEki Görüntüle 2546397 Eki Görüntüle 2546398 Eki Görüntüle 2546399 Eki Görüntüle 2546400
Ama benim yumurtlama gunlerim 18-19 gunlerde ve 20. Gun de de koyuydu yukardaki resimlerde. Artik adet almam lazim bu 2-3 gun icinde.. daynamadim gebelik testi aldim yarin sabah yapicamCanim cok damlatmişsin
Tekrar yapsana bana gore pik 32 gun
Oyleyse gebelik olabilir canimAma benim yumurtlama gunlerim 18-19 gunlerde ve 20. Gun de de koyuydu yukardaki resimlerde. Artik adet almam lazim bu 2-3 gun icinde.. daynamadim gebelik testi aldim yarin sabah yapicam
Yapinca haber et beniAma benim yumurtlama gunlerim 18-19 gunlerde ve 20. Gun de de koyuydu yukardaki resimlerde. Artik adet almam lazim bu 2-3 gun icinde.. daynamadim gebelik testi aldim yarin sabah yapicam
Test yaptinmi canmAma benim yumurtlama gunlerim 18-19 gunlerde ve 20. Gun de de koyuydu yukardaki resimlerde. Artik adet almam lazim bu 2-3 gun icinde.. daynamadim gebelik testi aldim yarin sabah yapicam
Canim bugun 44. Gunum hic bu kadar gecikmezdi. 2-3 gun once test yaptim evde ve negatif cikti ama hala gelmedi adetimYapinca haber et beni
Insallah pozitifi gorursun
yaptığın gebelik testi bozuk olabilir belki tekrar yap istersen canım yada en garantisi kan testi yaptır derimCanim bugun 44. Gunum hic bu kadar gecikmezdi. 2-3 gun once test yaptim evde ve negatif cikti ama hala gelmedi adetim
Karnimda da adet olcakmisim gibi bi agri oluyo tamam olucam diyorum sonra geciyo. Ama testte negatif ciktigi icin tekrar uzulmek istemiyorum cumartesiye kadar beklicem cumartesi zaten doktor randevum var. belki kullandigim klomen geciktirmistiryaptığın gebelik testi bozuk olabilir belki tekrar yap istersen canım yada en garantisi kan testi yaptır derim
Çatlatma iğnesi vuruldunuzmuKarnimda da adet olcakmisim gibi bi agri oluyo tamam olucam diyorum sonra geciyo. Ama testte negatif ciktigi icin tekrar uzulmek istemiyorum cumartesiye kadar beklicem cumartesi zaten doktor randevum var. belki kullandigim klomen geciktirmistir
Insallah gec dollenme olmusturCanim bugun 44. Gunum hic bu kadar gecikmezdi. 2-3 gun once test yaptim evde ve negatif cikti ama hala gelmedi adetim
Klomeni hiç bilmiyorum canım o yüzden bişey diyemiycem o zaman doktora danış inşallah bebiş vardırKarnimda da adet olcakmisim gibi bi agri oluyo tamam olucam diyorum sonra geciyo. Ama testte negatif ciktigi icin tekrar uzulmek istemiyorum cumartesiye kadar beklicem cumartesi zaten doktor randevum var. belki kullandigim klomen geciktirmistir
Yok canim catlatma ignesini gecen ay vurundum ama tutmadi bu ay klomen kullandim ama annemin ameliyati icin sehir disina ciktim catlatma ignesi icin doktora gidemedimÇatlatma iğnesi vuruldunuzmu
Ayyyy insallah canim ama umudum yok olcakmista sokulemiyomus gibi geliyoInsallah gec dollenme olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?