Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim pik mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar simdi doktordan ciktim cift tarafli kist olusmus sanirim klomen kist yapti. Her ihtimale karsi kanda gebelik yapti 2 saate cikacak sonuclar. Ciktiginda olumsuz olursa adet sokturucu sonrasinda da kist erimesi icn dogum kontrol hapi dedi bakalim artik sonucu bekliyorum
Sonuc ne cikti canim
Insallah adetle beraber kistlerin gider cnm

Kizlar testim pik mi
20191105_150931.jpg

KIZlar bugun Tarlusal da bitti ve 53. Gunum ama hala adet olmadim. Ilk defa biylenbirsey yasiyorum asla bu kadar uzun bir surecim olmadi 😔

Merhaba arkadaşlar ben de ovulasyon testini kullanıyorum markası laboquick.. T cizgisi c çizgisinden daha silik çıktı hep bu ay acaba testte bir sorun olabilir mi yoksa yumurtamış mıyım?

KIZlar bugun Tarlusal da bitti ve 53. Gunum ama hala adet olmadim. Ilk defa biylenbirsey yasiyorum asla bu kadar uzun bir surecim olmadi 😔
Merhaba cnm yazdiklarini pkudukda merak ettim ne durumdasin geldimi regl . Insan sinir olur ya tam bebek mi oluo derken sacmasapan bi gecikme . Sen yine de sikma canini hepimiz ayni durumdayiz kismetse.obur aya ins diyorum .

Merhaba cnm yazdiklarini pkudukda merak ettim ne durumdasin geldimi regl . Insan sinir olur ya tam bebek mi oluo derken sacmasapan bi gecikme . Sen yine de sikma canini hepimiz ayni durumdayiz kismetse.obur aya ins diyorum .

Merhaba arkadaşlar ben de ovulasyon testini kullanıyorum markası laboquick.. T cizgisi c çizgisinden daha silik çıktı hep bu ay acaba testte bir sorun olabilir mi yoksa yumurtamış mıyım?
Gununu kacirmis olabilirsin cnm duzenli mi yapiyorsun benimde 13.gunden beri koyu bugun 17.gun anlam veremedim

Back