- 4 Ocak 2023
- 130
- 9
- 26
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide aynen böyle 5. Gün ve halen daha pik görünüyor hiç bir şey anlamadımKızlar çatlama gününden 7 gün geçti ve hala ovülasyon testim böyle hamilelik olabilir mi gebelik testim negatif böyle olan var mı
Sizinkine bakabilirmiyimBenimkide aynen böyle 5. Gün ve halen daha pik görünüyor hiç bir şey anlamadım
EvetKızlar pozitif mi
Aşkım zaten ovülasyon testi bu pik mi yani demek istediğimNormal lh ölçümüs pozitif değil
Tamam teşekkür ediyorumEvetama sanki yarın daha da koyulaşıcak gibi bugünü değerlendir mutlaka
Yok yavrum ben konu sahibi dedimAşkım zaten ovülasyon testi bu pik mi yani demek istediğim
Tabi canımSizinkine bakabilirmiyim
Ay tamam aşkım karıştırdımYok yavrum ben konu sahibi dedim![]()
Havuç yiyin çatlarTabi canım
Benimde böyle çıktı ovülasyon 2,3 gün var reglekızlar, adetime 3,5 gün var. Ovulasyon testim böyle çıktı. Sizce neden ? Bir de karın bölgemde şiddetli değil ama bir kasılma var.
Merhaba hiç C çizgisi gibi koyulukta bir T çizgisi görmezsek o ay yumurtlama olmamış anlamına mı geliyor?Siz yanlış yorumlamışsınız testlerinizi sizin yumurtaniz testlere göre 7sinde çatlamış benimle birebir aynı günleriniz çatlamanın üzerinden daha 4 gün geçmiş yani kısacası hiç bir şey anlayamazsınız bu sürede. Ayrıca bugünkü testiniz pozitif değil
Benim bugün regl oldu.Benimde böyle çıktı ovülasyon 2,3 gün var regle