• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testim günlerdir pozitif

ssschn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
13
2
16
32
Testi yaptığımdan beri pozitifliği görüyorum şimdi bata 2 gün var hala t çizgisi gözüküyor ben anlayamadım yumurtlamam geçti mi diye daha önce de yazmıştım sürekli pozitif görüyorum diye pik yaptığı zaman adete 7 gün vardı böyle bir durum olabiliyor mu hala çizgi olması normal mi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    176,3 KB · Görüntüleme: 66
Testi yaptığımdan beri pozitifliği görüyorum şimdi bata 2 gün var hala t çizgisi gözüküyor ben anlayamadım yumurtlamam geçti mi diye daha önce de yazmıştım sürekli pozitif görüyorum diye pik yaptığı zaman adete 7 gün vardı böyle bir durum olabiliyor mu hala çizgi olması normal mi
Canim bu normal bir renk. T çizgisi c çizgisi kadar sürekli köyü çıksa, o zaman sorun olurdu

Canim bu normal bir renk. T çizgisi c çizgisi kadar sürekli köyü çıksa, o zaman sorun olurdu
Ya aslında bugün sanırım ilk idrarla yaptığım İçin böyle oldu 5 eylülden beri dikkatli bi şekilde yaptım hep koyuydu adetime 2 gün kaldı o yüzden ne olduğunu anlayamadım

Koyuyda bilemem ama gorseldeki normal
Bi renk hep cikar regle yakin cunku LH hormonu vucutta hep var

Benm adete yakın sürekli pozitif çıktı sonrasında gebelik haberi aldım. İki çizgi de aynı koyuluktaydi ama gebelik testi yapabilirsin

Back