• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testim geç pozitif, sizce hamile miyim??

Floryy

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
23
0
6
Merhabalar, ortalama adet döngüm 32-33 gün. Son adet döngüsü başlangıç tarihin 23 Ocak. Adetim bittiğinden beri ovülasyon testi yapıyorum. 9 Şubatta yapamadım, 10 şubatta da silik pozitif gördüm. Orada bu durumu değerlendirmiştik. Sonrasında teste devam ettim, hep negatifdi. Dün yapamadım fakat bugün yani 18 şubatta ovülasyon pozitif. Gebelik testi de yaptım o negatif. Sizce gebe olabilir miyim? Bir de bel ağrılarım fazla ve idrarırımın rengi çok koyu garip bir şekilde.

Eklentiler

• IMG_5384.jpeg
    IMG_5384.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar, ortalama adet döngüm 32-33 gün. Son adet döngüsü başlangıç tarihin 23 Ocak. Adetim bittiğinden beri ovülasyon testi yapıyorum. 9 Şubatta yapamadım, 10 şubatta da silik pozitif gördüm. Orada bu durumu değerlendirmiştik. Sonrasında teste devam ettim, hep negatifdi. Dün yapamadım fakat bugün yani 18 şubatta ovülasyon pozitif. Gebelik testi de yaptım o negatif. Sizce gebe olabilir miyim? Bir de bel ağrılarım fazla ve idrarırımın rengi çok koyu garip bir şekilde.
Şimdi yumurtluyorsundur belki riske atma değerlendir bence yarın elinde ovulasyon testi varsa bir daha yap silikleşme olacak mı görürsün zaten 1,2 günde yoksa genelde hamilelik çıkıyor zaten

Lh testin baya da koyu çıkmış. Gebelik olabilir ben alttakinde de gölgemsi bir şey gördüm gibi ama bilemiyorum. Bence yarın sabah tekrar yap hem Lh hem Hcg anlarız ozaman neyin en olduğunu. Her ihtimale karşı da değerlendir belki de yumurtlamadır

Sabahına böyle oldu, akşam tekrar bakacağım🥹 yumurtlama gibi sanırım hiç hamile gibi hissetmiyorum, okuduklarından ötürü yalancı belirtiler o kadar çok oluyor ki🙂 tabii bir yandan da hep umutlanıyorum

Eklentiler

• IMG_5385.jpeg
    IMG_5385.jpeg
    131,1 KB · Görüntüleme: 31
Back