- 26 Ocak 2021
- 180
- 93
- 13
- 36
- Konu Sahibi minnosbirkiz
-
Degerlendirdim taa bugune dek yaptik her gun insallah tutmustur suan agri kramplardan geriye kalan goguslerdeki agri dolgunluk devam ediyo okadar karnim cok sisiyodu oda indi hafif var regl subatim 25 polip islemi gordum ilacli rahim flimi yaptim 30gun sonra adetim :)19unda yumurtanız olgunlaşmış, 20sindede çatlamış görünüyor değerlendirdiyseniz dua ile beklemek kalmış
Buda bugunki resimde bi ton acik cikiyo ama ilk cizgi kadar koyulasmadi basladigim gunden beri zaten iki kez yapip birakmistim 19/20 sinde bide bugun yaptim 12tane aldim hergun yapmak icinYumurtaniz catlamis bile o gun ve arkasindaki 3gunu kesinlikle degerlendrn
16 Şubat ikinci çizgi çok belirgin yumurtlama olmuş olabilir sonra silikleşmiş görünüyor çatlamış olabilir 17şubat çizgi silikleşmişKizlar benim testimi de yorumlar misiniz ve hangi günleri degerldirmek gerekirdi ?
15-16-17 Şubatı değerlendirseniz 14 gün sonra hamilelik testi ile kontrol edebilirsiniz gebelik oluşmuşsa belli olabilir tabikide adet gecikmesi sonrası test yapmak her zaman daha iyi olduğunu söylüyor doktorlar 4 yıldır uğraşıyorum bende hamilelik için olmadı işte en son tüp bebek yaptıracaktım o da insülin direnci kaynaklı kaldı hayıt otu kullanmaya başladım hayırlısı herşeyin16 Şubat ikinci çizgi çok belirgin yumurtlama olmuş olabilir sonra silikleşmiş görünüyor çatlamış olabilir 17şubat çizgi silikleşmiş
Teşekkür ederim bilgilendirme için Allah yardımcınız olsun15-16-17 Şubatı değerlendirseniz 14 gün sonra hamilelik testi ile kontrol edebilirsiniz gebelik oluşmuşsa belli olabilir tabikide adet gecikmesi sonrası test yapmak her zaman daha iyi olduğunu söylüyor doktorlar 4 yıldır uğraşıyorum bende hamilelik için olmadı işte en son tüp bebek yaptıracaktım o da insülin direnci kaynaklı kaldı hayıt otu kullanmaya başladım hayırlısı herşeyin
Malesef ben de anlayamadim pik yok gibi henüzMerhaba polikistik overhastasyım yumurtlama olmuş mu anlamayamadım yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?