- 21 Ocak 2021
- 50
- 27
- 38
- Konu Sahibi minnosbirkiz
-
evet 2.gün dediğinde pik 3.gün yazılan çatlama olmuş görünüyor :)Merhaba kızlar benimde sorum olacak lütfen bilen varsa beni bilgilendirebilir mi? 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum
(Ayın 7sinde Regl Oldum, 13ünde Bitti)
19u 1.gün koyuya yakındı, 20si 2.gün her iki çizgide eşit şekilde koyulaştı, 21i yani bugün 3.gün ve diğer çizgi yok denecek kadar az, yumurtam çatlamış mı oluyor ?
Birde 17-20-21 günlerini değerlendirdik, günümü kaçırmış mıyım yakalamış mıyım bilen birisi aydınlatsın lütfen
Günümü yakalamış mı oluyorum acabaevet 2.gün dediğinde pik 3.gün yazılan çatlama olmuş görünüyor :)
evet kendinlikle değerlendirmelisiniz , inşallah güzel haberler verirsinizGünümü yakalamış mı oluyorum acabateşekkür ederim şimdiden bilgilendirdiğiniz için
Ayy çok teşekkür ederim inşallah güncellerim buradan Allah nasip ederseevet kendinlikle değerlendirmelisiniz , inşallah güzel haberler verirsiniz
Sanirim ben daha yunurtkama goremedim ama yakinim?evet kendinlikle değerlendirmelisiniz , inşallah güzel haberler verirsiniz
11 ve 12 pik gibi sanki. Değerlendirmeye çalışınarkadaşlar benimkini de bi yorumlayabilir misiniz. Adetim bitikten 1 gün sonra ovülasyon yapmaya başladım. Bugün çizgi baya koyu çıktı
Eki Görüntüle 2767401
Teşekkür ederim11 ve 12 pik gibi sanki. Değerlendirmeye çalışın
Bu test hangi marka acaba bende c cizgisi bile cok silik çıkıyor malesefarkadaşlar benimkini de bi yorumlayabilir misiniz. Adetim bitikten 1 gün sonra ovülasyon yapmaya başladım. Bugün çizgi baya koyu çıktı
Eki Görüntüle 2767401
Laboquick markasıBu test hangi marka acaba bende c cizgisi bile cok silik çıkıyor malesef
Bende bu testten alayım herkes bunu kullaniyorLaboquick markası
19unda yumurtanız olgunlaşmış, 20sindede çatlamış görünüyor değerlendirdiyseniz dua ile beklemek kalmışArakdaslar yardimci olurmusunuz bu testler ayin 19/20 sine ait ve bugune dek duzenli iliski oldu test yapmamistim ama
Yumurtaniz catlamis bile o gun ve arkasindaki 3gunu kesinlikle degerlendrnArakdaslar yardimci olurmusunuz bu testler ayin 19/20 sine ait ve bugune dek duzenli iliski oldu test yapmamistim ama
Bunlarda benmkiYumurtaniz catlamis bile o gun ve arkasindaki 3gunu kesinlikle degerlendrn
Her gun oldu :)Yumurtaniz catlamis bile o gun ve arkasindaki 3gunu kesinlikle degerlendrn
Benim gibi cikmis seninde yalniz sonki dHa koyu cikmis ben devam edemedim testlerim bugun ulasir elime gun icinde insallah yapicamBunlarda benmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?