Ikisi hemen hemen ayni koyulukta bence bugunu degerlendirebilirsinizMerhaba bayanlar ben 55 gun oldu adet olamıyorum. Gebelik yok oyle bir ihtimal de yoktu zaten.
Bugun tesadüfen ovulasyon testi yaptırdım. Boyle cıktı ben yumurtlamıs mıyım sizce
Yoksa hatalı mı bu adette olmadım ama neden bu cift cızgı hamilelik suphesı dahi yok zaten beta bugun 0 cıktı degerlendırılmesı gereken bir durum mu sizce
Merhaba tatlim. 55 gun cok uzun bir sure. Hamike olsaniz anlardiniz zaten ama lh piki olduhu zaman ovulasyonda cift koyu cizgi olusur. Ovukasyon olmadan olusan cift cizgi lh degerinjzin yuksek oldugunu gosterit. Bu da sorun arz eder. O yuzden doktora basvurmaniz en mantiklisi. Bu testlerle kendimizi yipratiyoruzMerhaba bayanlar ben 55 gun oldu adet olamıyorum. Gebelik yok oyle bir ihtimal de yoktu zaten.
Bugun tesadüfen ovulasyon testi yaptırdım. Boyle cıktı ben yumurtlamıs mıyım sizce
Yoksa hatalı mı bu adette olmadım ama neden bu cift cızgı hamilelik suphesı dahi yok zaten beta bugun 0 cıktı degerlendırılmesı gereken bir durum mu sizce
Ben suan 55 gun falan oldu adet olamıyorum.İseretledigim çizgi diğeri kadar köyü yada daha koyu olmalı . O koyulugu yakaladın diyelim. Sonra siliklesmeye başlaması gerek yumurta çatladı demek için . Ki catlamadan ilişki de pek işe yaramıyor bazen 2 3 günü buluyor çatlaması bazen bir saat . Önemli olan catladigi gunve takip eden 4 gün gün aşırı ilişki . Adet olmasanizda yumurtlaya biliyor insan .
Yumurtlama yok. Ama lh degerım yuksek oldugu İcin mı boyle cıktı diyorsunuz ya daha sabah doktordan geldım hıc yardımcı olmadı adet olmuyosan tarlusal verebilirim dedi tarlusal ıcmek istemiyorum yumurtan az görünüyor dedi. Bu yuzden mı adet olmuyorum ustune geldım ovu testi yaptım oylesune cift cızgı gorunce sasırdım yumurtlama varsa degerlndıreyım mıMerhaba tatlim. 55 gun cok uzun bir sure. Hamike olsaniz anlardiniz zaten ama lh piki olduhu zaman ovulasyonda cift koyu cizgi olusur. Ovukasyon olmadan olusan cift cizgi lh degerinjzin yuksek oldugunu gosterit. Bu da sorun arz eder. O yuzden doktora basvurmaniz en mantiklisi. Bu testlerle kendimizi yipratiyoruz
Lh degeri pkoslularda cogu zaman normal degerde yuksek. O yuzden bazen pik gordukleri halde yumurtalama olmaz.mesela ben bir kere test yapdim. O zaman koyu cikdi. Sonraki gun ultrasonda baktigimizda 25 mm folikul 41 mm olmis. Yani çatlamamiş. Zaten tedavi gormediyim zamanlar testler ya koyu ya silik çikiyordu tani dalgali oluyordu. O yuzden bence tarlusal icerek adet ol. Yumurtanin az çoklugunu amh testi vererek ogrene bilirsin. Ama sana onerim. Adetini getir. Sonra çok iyi bir doktor bul. Adetin 3cu gunu gormon tahlilleri yaptir. Yumurtalani ultrasonda izle. Egerki normal yumurtlaman oluyorsa ve hamilelik oluşmuyorsa tuplerine baktir ve eşinde sperm degerlerini yoklatsin. Yani iyi bir doktor bularak seni yonlendirmesini saglaya bilirsinYumurtlama yok. Ama lh degerım yuksek oldugu İcin mı boyle cıktı diyorsunuz ya daha sabah doktordan geldım hıc yardımcı olmadı adet olmuyosan tarlusal verebilirim dedi tarlusal ıcmek istemiyorum yumurtan az görünüyor dedi. Bu yuzden mı adet olmuyorum ustune geldım ovu testi yaptım oylesune cift cızgı gorunce sasırdım yumurtlama varsa degerlndıreyım mı
Bugun eşimin varikosel oldugunu ogrendık napcaz biz cok uzgunum biliyor musunuz kotu bırsey mıLh degeri pkoslularda cogu zaman normal degerde yuksek. O yuzden bazen pik gordukleri halde yumurtalama olmaz.mesela ben bir kere test yapdim. O zaman koyu cikdi. Sonraki gun ultrasonda baktigimizda 25 mm folikul 41 mm olmis. Yani çatlamamiş. Zaten tedavi gormediyim zamanlar testler ya koyu ya silik çikiyordu tani dalgali oluyordu. O yuzden bence tarlusal icerek adet ol. Yumurtanin az çoklugunu amh testi vererek ogrene bilirsin. Ama sana onerim. Adetini getir. Sonra çok iyi bir doktor bul. Adetin 3cu gunu gormon tahlilleri yaptir. Yumurtalani ultrasonda izle. Egerki normal yumurtlaman oluyorsa ve hamilelik oluşmuyorsa tuplerine baktir ve eşinde sperm degerlerini yoklatsin. Yani iyi bir doktor bularak seni yonlendirmesini saglaya bilirsin
Esin doktora gorulsun ameliyat getekliyse olsun. Ameliyat sonrasi sorun ortadan kalka da bilir. Merak etme çok rastlanilan bir sorun varikosel.Bugun eşimin varikosel oldugunu ogrendık napcaz biz cok uzgunum biliyor musunuz kotu bırsey mı
Canım merhaba,İseretledigim çizgi diğeri kadar köyü yada daha koyu olmalı . O koyulugu yakaladın diyelim. Sonra siliklesmeye başlaması gerek yumurta çatladı demek için . Ki catlamadan ilişki de pek işe yaramıyor bazen 2 3 günü buluyor çatlaması bazen bir saat . Önemli olan catladigi gunve takip eden 4 gün gün aşırı ilişki . Adet olmasanizda yumurtlaya biliyor insan .
Canım adetlıyken mı yumurtalar ultrasondabaktırılırLh degeri pkoslularda cogu zaman normal degerde yuksek. O yuzden bazen pik gordukleri halde yumurtalama olmaz.mesela ben bir kere test yapdim. O zaman koyu cikdi. Sonraki gun ultrasonda baktigimizda 25 mm folikul 41 mm olmis. Yani çatlamamiş. Zaten tedavi gormediyim zamanlar testler ya koyu ya silik çikiyordu tani dalgali oluyordu. O yuzden bence tarlusal icerek adet ol. Yumurtanin az çoklugunu amh testi vererek ogrene bilirsin. Ama sana onerim. Adetini getir. Sonra çok iyi bir doktor bul. Adetin 3cu gunu gormon tahlilleri yaptir. Yumurtalani ultrasonda izle. Egerki normal yumurtlaman oluyorsa ve hamilelik oluşmuyorsa tuplerine baktir ve eşinde sperm degerlerini yoklatsin. Yani iyi bir doktor bularak seni yonlendirmesini saglaya bilirsin
12ci gunden itibaren yoklaniyor. Bazen 10cu gunden. Adetliyken de onceki aydan kist kalmis mi diye bakila bilit ama.Canım adetlıyken mı yumurtalar ultrasondabaktırılır
Cok tesekkur ederim.12ci gunden itibaren yoklaniyor. Bazen 10cu gunden. Adetliyken de onceki aydan kist kalmis mi diye bakila bilit ama.
Yanız ben suan cyclo prognynova ile adet oldum sence bu hapla adet olunca bile cocuk olur mu12ci gunden itibaren yoklaniyor. Bazen 10cu gunden. Adetliyken de onceki aydan kist kalmis mi diye bakila bilit ama.
Niye kalmayasin. Bu engel birsey degilki sadece dusuk hormon takviyesi gibi dusun.Yanız ben suan cyclo prognynova ile adet oldum sence bu hapla adet olunca bile cocuk olur mu
Adetin ilk gununu birinci gun sayarsak 12ci gunu git ultrasona. Ama doktor yaninda trdavi almak istiyorsan 3cu gunu git. Hormon tahlilleri yaoacaksa en uygun gunler cunkuCok tesekkur ederim.
Ben o zaman adet bittikten 10 gun sonra doktora gidiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?