- 22 Ağustos 2024
- 112
- 25
- 25
-
- Konu Sahibi birgebelikseruveni
Öyle deme canım allahın gücüne gider bende senin gibiydim bundan bir ay öncesine kadar kafayı bozmuştum pcosum daha da artmıştı bıraktım bak ilk defa yumurtlama gördüm aylardır sende öyle yap ağla yalvar allaha ol dersen olur de içini ona dök bak çok rahatlarsın inşaallah tez zamanda hayirlisiyla sağlıkla seninde bebişin olucak ❤Normalde ovulasyon testi ne bakarak yaparsak bugün beraberliğin 5 günü benim mesela daha erken ama ne bilim artık böyle gerçekten kaldıramıyorum biran önce sonuç almak istiyorum hayırlısıyla olmuyor zamanında yapsamda olmuyor olmuyor yani yüzüme gulmedi bı ne yaptıysam olmadı artık tükendim yani pes ettim o kadar sinirliyim ki doldum ki . (Nirmalde adet gecikmesi olanekadar bekleyin diyorlar ama sen en iyisi ya adeti bekle yada adete 1 2 gün kala erken gebelik testi ile yap inşallah alirisn sonuç gerçekten)
Ne bilim kuzum bunaldım valla . Benimde 1 hafta 8 gün felan var dediğim ya adetini bekliceksin gecikmesini yada adete 1 2 gün kala erken gebelik testi ama bence en güzeli adet gecikmesi en sakliklisiÖyle deme canım allahın gücüne gider bende senin gibiydim bundan bir ay öncesine kadar kafayı bozmuştum pcosum daha da artmıştı bıraktım bak ilk defa yumurtlama gördüm aylardır sende öyle yap ağla yalvar allaha ol dersen olur de içini ona dök bak çok rahatlarsın inşaallah tez zamanda hayirlisiyla sağlıkla seninde bebişin olucak ❤benim adetime 1 hafta kaldı ne zaman yapsam acaba geç döllenme oldu ya çıkar mı adete yakın yapsam kanda çıkar mı
Tamam canım teşekkür ederim ikimiz içinde hayırlısı diyelimNe bilim kuzum bunaldım valla . Benimde 1 hafta 8 gün felan var dediğim ya adetini bekliceksin gecikmesini yada adete 1 2 gün kala erken gebelik testi ama bence en güzeli adet gecikmesi en sakliklisi
Arkadaşlarım pikten sonra sayarak 10 veya 14 gün geçmesi gerekiyor ona göre hesaplayıp yapabilirsinizÖyle deme canım allahın gücüne gider bende senin gibiydim bundan bir ay öncesine kadar kafayı bozmuştum pcosum daha da artmıştı bıraktım bak ilk defa yumurtlama gördüm aylardır sende öyle yap ağla yalvar allaha ol dersen olur de içini ona dök bak çok rahatlarsın inşaallah tez zamanda hayirlisiyla sağlıkla seninde bebişin olucak ❤benim adetime 1 hafta kaldı ne zaman yapsam acaba geç döllenme oldu ya çıkar mı adete yakın yapsam kanda çıkar mı
Öyle deme canım allahın gücüne gider bende senin gibiydim bundan bir ay öncesine kadar kafayı bozmuştum pcosum daha da artmıştı bıraktım bak ilk defa yumurtlama gördüm aylardır sende öyle yap ağla yalvar allaha ol dersen olur de içini ona dök bak çok rahatlarsın inşaallah tez zamanda hayirlisiyla sağlıkla seninde bebişin olucak ❤benim adetime 1 hafta kaldı ne zaman yapsam acaba geç döllenme oldu ya çıkar mı adete yakın yapsam kanda çıkar
Benimde yarın onuncu günüm ayın üçünde çizgi belirdi belirdi belirmedi yedisinde yaparım yoksada bir sonraki yumurtlamayaArkadaşlarım pikten sonra sayarak 10 veya 14 gün geçmesi gerekiyor ona göre hesaplayıp yapabilirsiniz
İnşallah tatlım peki sen yada eşin sigara kulkaniyormusunuzTamam canım teşekkür ederim ikimiz içinde hayırlısı diyelim❤
Tamam canım teşekkür ederimArkadaşlarım pikten sonra sayarak 10 veya 14 gün geçmesi gerekiyor ona göre hesaplayıp yapabilirsiniz
Belirtin var mı pekiBenimde yarın onuncu günüm ayın üçünde çizgi belirdi belirdi belirmedi yedisinde yaparım yoksada bir sonraki yumurtlamaya
Hayır canım sigaradan nefret ediyoruz diyebilirim çok şükürİnşallah tatlım peki sen yada eşin sigara kulkaniyormusunuz
Muhteşem valla en iyisiHayır canım sigaradan nefret ediyoruz diyebilirim çok şükür
Canım testimin bu kadar pik çıkması normal mi bi bakarmısın 4 gündür pikMuhteşem valla en iyisi
Senin çatlama olmamismiydiCanım testimin bu kadar pik çıkması normal mi bi bakarmısın 4 gündür pik
Olmamış belliki yaSenin çatlama olmamismiydi
Bu alttan ikinci yenimi bugün muOlmamış belliki ya
Evet canım şok oldum görünce normalde benim çok silik çıkarBu alttan ikinci yenimi bugün mu
Beraber ol degerlendir eşinin sperm sorunu var miEvet canım şok oldum görünce normalde benim çok silik çıkar
Yok aşkım dün değerlendiremedik bugünde yapıcam ama bu ovulasyon testleri sürekli böyle olunca hamilelik deniyor öyle olabilir miBeraber ol degerlendir eşinin sperm sorunu var mi
Ben araştırdığımda ovulasyon testi Lh degerini hormonuna baktığı için gebelik belli olmaz diyorlar. Sen teste devam et hergun aynı saatte eşinde sperm sorunu yokda bugün ve yarını degerlendirYok aşkım dün değerlendiremedik bugünde yapıcam ama bu ovulasyon testleri sürekli böyle olunca hamilelik deniyor öyle olabilir mi
Var göğüslerimde hassasiyet çok fazla ara kanama gibi bir kanama yaşadım şuanlık bu kadarBelirtin var mı peki
Tamam canım ❤Ben araştırdığımda ovulasyon testi Lh degerini hormonuna baktığı için gebelik belli olmaz diyorlar. Sen teste devam et hergun aynı saatte eşinde sperm sorunu yokda bugün ve yarını degerlendir